gittigidiyor

Universal Sandbox (Arena Savaşları Oyunu) apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1485372917_universal-sandbox.jpg

Universal Sandbox apk indir
Kaliteli bir simülasyon oyunu arayışındaysanız universal sandbox sizler için en doğru tercih olacak. Simülasyon oyunları içerisinde özellikle kalitesiyle ve oynama rahatlığıyla diğerlerinden ayrılan universal sandbox ile kaliteli aynı zamanda bir o kadar da keyifli bir oyun deneyimi yaşayacaksınız. İlk olarak oyunu ücretsiz olarak kolayca indirme şansına sahipsiniz.

Telefon ya da tabletlerinize indirmiş olduğunuz bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Oyunda çeşitli silah, kılıç gibi araçlar bulunuyor. Bunlardan istediklerinizi seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Seçmiş olduğunuz araç ile hedeflere nişan alabilir ve öldürebilirsiniz. Aynı zamanda araba, uçak gibi özel nesneler sayesinde oyunda daha başarılı olacaksınız. Tüm bunların yanı sıra oyunun en önemli özelliklerinden biri ise oyun içerisinde serbest oluşunuz. Bu sayede istediğiniz yerleri gezebilir, kendi yapılarınızı inşa edebilirsiniz.

Kendi tasarımınız olan özel nesneleri de universal sandbox oyununda oluşturabilirsiniz. Oyun içi satın alım özelliğinden faydalanarak daha çok malzemeye ve avantajlara sahip olabilirsiniz. Oyunda sürekli olarak gelen güncellemeler sayesinde yeni özel modlara ulaşabilirsiniz. Sınırsız bir alanda özgürce simülasyon keyfini bu oyun sayesinde tadacaksınız.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[45,45 Mb]
Universal-Sandbox.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst