gittigidiyor

Ünlü oyuncu pusuda öldürüldü

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Konum
Merkez
Dizi oyuncusu Nihat Kantemir, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna 10 kurşun isabet eden Kantemir öldü. Saldırgan izini kaybettirdi.
QCjYK1b.jpg
Kurtlar Vadisi, Ezel, Arka Sokaklar ve Yaprak Dökümü gibi birçok dizide rol alan oyuncu Nihat Kantemir (39), İstanbul Küçükçekmece'deki evinin önünde aracına bindiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Sefaköy Maslakçeşme Caddesi Tarakçıoğlu Sokak'ta dün 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, evinden çıkıp direksiyon başına oturan oyuncuya art arda ateş eden kimliği belirsiz saldırgan, olay yerinden koşarak kaçtı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Kantemir ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede 14 tane boş kovan buldu. Oyuncunun aracı polis tarafından incelenmek üzere çekici ile sokaktan kaldırıldı. Kantemir'in öldüğünü duyan yakınları, olay yerine koştu. Polis cinayetten sonra izini kaybettiren saldırganı yakalamak için çevre işyerlerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayın tanıkları da ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst