gittigidiyor

USB Disk Storage Format Tool İndir – USB Disk Biçimlendirme Aracı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

USB Disk Storage Format Tool, Windowss için USB Disk Biçimlendirme aracıdır. USB Disk Storage Format Tool yazılımı ile USB diskiniz ile sorun yaşıyorsanız bu sorunları çözebilirsiniz.

USB Disk Storage Format Tool İndir
USB depolama cihazınızda sıkça oluşan hataları düzeltmek istiyorsanız USB Disk Storage Format Tool programını tavsiye ediyoruz. Küçük boyuta sahip program bu konuda oldukça etkilidir. USB hatalarını gidermek ile kalmayıp hızlı biçimlendirme işlemini de yapabilen bu program oldukça basit bir arayüze sahiptir. Tek tıkla USB diskiniz üzerinde USB Disk Storage Format Tool ile bir çok işlem yapabilirsiniz.

USB Disk Storage Format Tool ile USB Diskinizi Biçimlendirin

USB Disk Storage Format Tool ile USB Disk Biçimlendirme Nasıl Olur?

USB Disk Storage Format Tool programını sitemizden ücretsiz bir şekilde indirdikten sonra kurulumu tamamlayınız. Kurulum çok hızlı bir şekilde tamamlanmaktadır. Daha sonra proram açılacaktır. Device yazan yerden biçimlendireceğiniz USB Diskinizi seçin. File System bölümden biçimlendireceğiniz sistemi seçin. NTFS seçili olacaktır hiç değişiklik yapmadan devam edebilirsiniz. Sonra Volume Label kısmına bir etiket girebilirsiniz. Ve aşağıdakiFormat Disk‘e tıklayarak USB Diski biçimlendirme işlemini başlatabilirsiniz. Fakat hızlı biçimlendirmek için Quick Formatkutucuğunu işaretleyin ve öyle biçimlendirin.
USB Disk Storage Format Tool ile USB Disk Taraması ve Temizlemesi Nasıl Olur?

Bu işlemde oldukça basittir. Check Disk seçeneğini kullanarak USB Disk taraması, disk hatalarını çözme ve temizlemeişlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
Scan Drive kutucuğunu işaretleyerek USB Diskinizi tarayabilirsiniz. Correct Erros kutucuğunu işaretleyerek USB hatalarını aratıp çözebilirsiniz. Check if Dirty seçeneği ile USB’nizi virüslü olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
USB Disk Storage Format Tool Programın Özellikleri


  • USB diskinizi hızlı ve güvenli bir şekilde biçimlendirebilirsiniz.
  • USB diskinizde kaldırmak isteyipte kaldıramadığınız alanı ve tüm verileri silebilirsiniz.
  • Kötü amaçlı yazılımların çöplerini temizleyebilirsiniz.
  • Partition hatalarını çözebilirsiniz.
  • USB disk sürücüleri için birim etiketi oluşturabilirsiniz.
  • 32GB alandan büyük FAT32 bölümü oluşturabilirsiniz.
  • Çoğu Flash Bellek ile uyumludur.
  • Ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.


USB Disk Storage Format Tool Sistem Gereksinimleri ve Bilgileri


  • Üretici: Authorsoft
  • Sürüm: 5.0
  • Lisans: Ücretsiz
  • Dil Desteği: İngilizce
  • İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8.1 ve 8, Windows 7, Vista ve XP 32 Bit ve 64 Bit Uyumlu
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
aramıza hoşgeldiniz
ikinci parağrafa basarsanız ling size hizmet verecektir.
iyi forumlar
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst