gittigidiyor

USB Type C Kulaklık Girişi Olarak Kullanılabilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]USB Type C Kulaklık Girişi Olarak Kullanılabilir[/h][h=2]Apple tarafından tanıtımı yapılan iPhone 7 modellerinde kulaklık girişinin olmaması pek çok tartışmaya yol açarken mobil sektörde bu yönde bir değişimin olabileceği de düşünülüyor.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
usb-type-c-kulaklik-girisi-olarak-kullanilabilir.jpg
iPhone 7 modellerinde kulaklık girişinin kaldırılması ve kablosuz kulaklık kullanımı konusunda farklı seçenekleri sunulması bundan sonraki telefonlar için de önemli ipuçlarını sunmuştu. Öye ki pek çok markanın da şimdiden kulaklık girişini kaldıracağı yönünde iddialar gelmeye başladı.
iPhone 7 ile birlikte başlayan bu hareketlilik önümüzdeki yıllarda pek çok farklı model de görülecek. Aynı zamanda ve USB Type-c olarak adlandırılan girişin kulaklık girişi olarak da kullanılabileceği konuşuluyor. Bu bakımdan önümüzdeki yıllarda mobil sektörde kulaklık girişleri üzerinden kapsamlı bir değişikliğin yapılması bekleniyor. Fakat bu değişikliklerin ne kadar hızlı bir şekilde gerçekleşeceği, hangi marklalar tarafından tercih edileceği ve kulaklık girişinin kaldırılması ile kullanıcıların kulaklık kullanımı konusunda nasıl bir seçeneğe sahip olacağı şu anda net bir şekilde bilinmiyor.
Apple Öncü Oldu
Apple tarafından yapılan tanıtımların ardından kulaklık girişinin kaldırılması pek çok kişi tarafından ağır bir şekilde eleştirilmiş olsa da şu anda kullanımlarda herhangi bir sorun yaşanmaması kullanıcıların bu yeni teknolojiye alışmasını da sağlamış durumda. Bu açıdan önümüzdeki dönemlerde kullanıcıların bu konudaki önyargılarının kırılması ve kablosuz kulaklık kullanımının artması bekleniyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst