gittigidiyor

(uTorrent İndir) Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista ve XP 32 Bit ve 64 Bit Uyumlu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

uTorrent, ücretsiz Torrent indirme programıdır. Diğer Bittorent istemcilerine göre uTorrent daha kapsamlı özelliklere sahip olduğu için en popüler Bittorent istemcisidir. uTorrent boyutu küçük, hızlı, kullanımı kolay ve oldukça etkin bir yazılımdır.

uTorrent İndir
uTorrent Türkçe Dil Paketi İndir
uTorrent programını yukarıdaki indirme bağlantısından indirebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz uTorrent Dil Paketi indirme bağlantısından da uTorrent için hazırlanmış olan dil paketini edinebilirsiniz. uTorrent Pro‘yu satın almak için ise aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
µTorrent Pro’yu Satın Al!
Yeni uTorrent programı eski versiyona göre daha geniş özellikelere sahiptir. Öncelikle yeniden tasarlanmış bir arayüzü bulunuyor. Ki bu arayüz ile daha fazla kullanılabilirlik, daha kolay kullanım ve uTorrent’in web arayüzü ile mükemmel bir uyum içersindedir. Yeni tasarımlı uTorrent, torrent dosyalarını indirme işlemi sırasında medya oynatabilmenize, torrent dosyalarına oy verip hakkında yorum yapabilmenize, dosyaları paylaşım için sürükleyip bırakabilmenize ve UDP izleyicisini devre dışı bırakabilmenize olanak sağlıyor.

uTorrent ile Torrent dosyalarını kolay bir şekilde indirebilirsiniz.
Hızlı bir şekilde yükleme işlemini bitirebiliyorsunuz. Fakat yükleme sırasında tarayıcı eklentilerinin yüklenmesini isteyip istemediğinizi size birkaç soracak o yüzden isterseniz eklentileri yüklemesini engelleyebilirsiniz. Yükleme bittikten sonra ve başlangıç ayarlarını basit hala getirebilmek için kullanışlı bir yerleşik test hızından sonra uTorrent’i kullanmaya başlayabilirsiniz. Program, en alt düzeyde sabit sürücü ve PC belleği kullanıyor. Bu da en yüksek dosyayı indirseniz bile bilgisayarınızda yavaşlama olmadan kullanmanızı sağlıyor.uTorrent programının az boyutlu olması ve basit arayüze sahip olması, programın bazı özelliklere sahip olmadığı anlamına gelmiyor. Aksine, program, eksiksiz ve güvenilir bir torrent indirme yazılımından beklediğiniz her türlü isteği karşılamaktadır. Bir kaç özelliğiden bahsedecek olursak; son derece detaylı istatistikler, RSS besleme desteği,otomatik kapanma ve indirme planlayıcısı gibi özellikleri bulunmaktadır.

Kapsamlı özelliklere sahip kompakt bir BitTorrent istemcisi
uTorrent programının uTorrent Remote adında uzaktan yönetilebilen bir versiyonu da bulunuyor. Bu versiyon sayesinde evdeki bilgisayarınıza kurup dışarıdayken başka bilgisayarlardan veya mobil cihazlarınızdan uTorrent’e ulaşıp indirmelerinizi takip edebilirsiniz. Hatta yeni indirme başlatabilir ve mevcut olan indirmeleride durdurabilirsiniz.


 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=2]uTorrent ile Daha Hızlı Nasıl İndirebiliriz? (Resimli Anlatım)[/h]uTorrent zaten hızlı indirmemize olanak sağlayan bir programdır. Fakat daha hızlı indirebilmeniz için ayarlar bulunuyor. Aşağıda anlatılan adımları takip ederek uTorren ile daha hızlı dosya indirme şansını yakalayabilirsiniz.

  • Utorrent programını kurup, çalıştırdıktan sonra Seçenekler -> Tercihler kısmına geçin. (CTRL + P kombinasyonu ile de geçebilirsiniz.)
    uTorren ile Hızlı İndirme Adım 1
  • Karşımıza gelecek olan ekranda solda bulunan Bağlantı seçeneğine tıklayın ve Gelen bağlantılar için portdeğerinizi 45682 olarak değiştirin.
    uTorren ile Hızlı İndirme Adım 2
  • Daha sonra Bant Genişliği seçeneğine tıklayın ve Maksimum Gönderme Hızı’nı 10 değerine getirin. AyrıcaMaksimum Bağlantı Sayısı değerine 200, Torrent başına maksimum eş sayası değerine 1890, Torrent başına gönderme yuva sayısı değerine de 14 olarak girin ve ‘’Uygula’’ seçeneğine tıklayın.
    uTorren ile Hızlı İndirme Adım 3
  • Kuyruklama seçeneğine tıklayın; sağda bulunan değerleri sırası ile 60,63,0,100,0,4 olacak şekilde değiştirin.
    uTorren ile Hızlı İndirme Adım 4
  • Daha sonra Gelişmiş seçeneğine tıklayın ve değerleri yeni haliyle değiştirin: dht rate: 2, rss.update_interval: 20,bt.allow_same_ip: true
    uTorren ile Hızlı İndirme Adım 5
  • Eğer indirme yöneticiniz belli bir %’deye geldiğinde hata verdiyse; torrentlerin indiği klasörü kaynak gösterip Utorrent’den tekrar yükleme başlattığınızda, program tamir yapar gibi yükleme yapacak, kaldığınız yerden devam edecek ve indirme hızınız artacaktır.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=2]uTorrent Programının Sistem Gereksinimleri ve Özellikleri[/h]
  • Geliştirici: Awesome gamer
  • Lisans: ücretsiz
  • Dil: İngilizce/Türkçe
  • İşletim Sistemi: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista ve XP 32 Bit ve 64 Bit Uyumlu
  • En son sürüm: 3.4.6
  • Boyut: 1.87 MB
[h=2]uTorrent Programının Artı Yönleri[/h]
  • Hafif ve basit arayüz.
  • Ayarlama durumunu hızlandıracak pratik bağlantı testi.
  • Kapsamlı torrent indirme bilgisi.
  • Minumum miktarda sabit sürücü ve PC belleği kullanımı.
  • Bant genişliğini ayarlayabiliyorsunuz.
  • Otomatik kapatma seçeneği bulunuyor.
  • Önizleme seçeneği bulunuyor.
  • Birden fazla sitede Torrent ayarlayabiliyorsunuz.
[h=2]uTorrent Programının Eksi Yönleri[/h]
  • İçerisinde bir oynatıcı bulunmuyor.
  • Reklamlar rahatsız edebilir.

Önemli! uTorrent programı dosya paylaşım programıdır. Doğabilecek her türlü riski göz önünde tutmalı ve yasal sınırlar içerisinde dosya paylaşımı yapmanız sizin açınızdan daha iyi sonuçlar doğuracaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst