gittigidiyor

[Uygulama Apk] AppLock, uygulamaları, şifre kilidi veya desen kilidi ile kilitleyebi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1490904759_kilit-applock.jpg

Kilit AppLock apk indir
Cep telefonlarınızdaki birçok uygulamaları kilit applock sayesinde gizliliğe alarak güvenliği sağlayacaksınız. Gizlilik koruma uygulaması ile tüm bilgilerinizi koruyun. Başkalarının özel uygulamalarınıza yetkisi olmadan giremeyecek.

Herhangi bir uygulamanızı desen kullanarak gizlilik ile koruyabileceksiniz. Hiç kimsenin yetkisi olmadan uygulamalarınıza giremez ve bakamaz. Gizlilik kilidini koyarak fotoğraflarınızı, videolarınızı ve pek çok uygulamalarınıza güvenlik koyabileceksiniz. Artık uygulamalarınızı kilitlemek ve korumak artık çok kolay. Bu uygulama sayesinde tüm bilgilerinizi ve özel uygulamalarınızı rahatlıkla koruyabileceksiniz. Pek çok uygulamayı desen olarak ya da PIN olarak kilit koyabilirsiniz. Tüm davetsiz misafirleri bu uygulama sayesinde özel bilgilerinizi koruyacaksınız.

Uygulama gizliliği korumak için en güvenlisi. Fotoğraf albümlerine kilit koyarak, gerçek zamanlı koruma sağlayabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde önemsiz ve gereksiz dosyalarınızı kaldırabilirsiniz. Gelen aramaları ve istediğiniz uygulamalara güvenlik koyabilirsiniz. Uygulamanın kullanımı da oldukça basit ve avantajlı. Basit ve arayüz ekleyerek daha kolay kilidini açabilirsiniz. Tüm özel dosyalarınızı başkalarının görmelerini engelleyebilirsiniz. Sizlerde cep telefonlarınıza ya da tabletlere güvenilir bir şekilde kilit koymak istiyorsanız kilit applock apk indir işlemlerini tamamen ücretsiz olarak yapabilirsiniz.





eset_antivirus.png
DOSYALAR

[6,29 Mb]
Kilit-AppLock.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst