gittigidiyor

[Uygulama] Play Store da bulamayacağınız en iyi APK dosyaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-logo-1.jpg


Android kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu Google Play üzerinden uygulamalarını indiriyor. Yine de Android’in potansiyeli bu durumun çok ötesine uzanmakta. Google hizmetleri ve Play Store dışında da oldukça renkli bir platform olan Android için özellikle APK’lar oldukça iyi ve verimli bir seçenek olarak öne çıkıyor.


android-logo-1.jpg




Oyunlar için en iyi APK: Humble Bundle

504A9835-w782.JPG


Efsanevi Humble Bundle son dönemlerden aldığı güncellemeler sonrasında artık Play Store’da yer almıyor. Belki Google kendisine rakip olarak gördüğündendir bilinmez ama bir gerçek var ki o da Humble Bundle’ın en iyi oyunları indirmenize olanak sağladığı.
Ödediğiniz ücret, hayır kuruluşları, geliştiriciler ve web siteleri arasında paylaşılmakta. Bu uygulamayı kullanarak kendi oyun arşivinizi de oluşturabilirsiniz.

indirmek için tıklayın


Film indirmek için en iyi APK: VideoMix


504A9840-w782.JPG


En sevdiğini dizilere ve filmlere ulaşmak için fantastik bir kaynak olan VideoMix kullanım açısından da büyük kolaylıklar sunmakta. En çok kullanılan APK’lar arasıda yer alan video indirme uygulaması aynı zamanda IMDB tuşuyla da kolay bilgi erişimi sağlıyor.

indirmek için tıklayın


android-logo-1.jpg


YouTube’dan indirmek için en iyi APK: Videoder

504A9806-w782.JPG


Videoder, YouTube üzerinden video indirme konusunda muhtemelen en iyi ve kullanışlı uygulamalardan. İstediğiniz YouTube videosunu indirmek için, aratın ve çıkan farklı formatlardan birini seçip indirin. Bu formatlara 1.080p ve MP3 de dahil. Benzer bir uygulama arayanlar TubeMate’e de bakabilirler.

indirmek için tıklayın


Modlar için en iyi APK: CyanogenMod Installer

ANDROIDPIT-CYANOGENMOD-HERO-w782.jpg


CyanogenMod Installer için Google Play Store misafirliği çok uzun sürmedi ve iki haftanın sonunda mekanı terk etmek zorunda kaldı. Google’a göre uygulama kullanıcıları garanti ihlaline teşvik ediyordu. Bu APK aslında sadece kullanıcılara ADB aktivizasyonunu gösteren, CyanogenMod ROM yüklemeyi anlatan bir yazılım.

En fonksiyonel APK:

AndroidPIT-best-apks-lmt-launcer-1-w782.jpg


LMT Launcher da ilginç APK’lar arasında yer almakta. Öncelikle root gerektirmiyor. Yazılıma eklenebilir bir menü koymanızı sağlıyor ve ekran kısayollarını kendi zevkinize göre şekillendirebilirsiniz. Oldukça fonksiyonel olan APK, cihazınız kendi şeklinize göre ayarlamanız açısından birebir.

indirmek için tıklayın


android-logo-1.jpg



Devamlı bir şeyler indirenler için en iyi APK:

AndroidPIT-best-apks-transdroid-1-w782.jpg


Tüm torrentlerinizi muhteşem bir şekilde yönetmenizi sağlayan Transdroid, özellikle sık sık dosya vb. şeyler indirenler için biçilmiş kaftan. APK, uTorrent, Deluge ve Vuze gibi birçok büyük torrent kaynağını destekliyor. Eğer benzerini Google Play Store üzerinden indirmek isterseniz Transdrone’u indirebilirsiniz fakat Transdroid gibi tam bir kullanıcı deneyimi ve bütünlük sağlamaz.

indirmek için tıklayın

android-logo-1.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst