gittigidiyor

Valerien İsmael görev başında....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Beşiktaş’ta sezonun üçüncü teknik direktörünün kim olacağı merakla bekleniyordu. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında Valerien Ismael isminde fikir birliğine varıldı. Aslında Fransız teknik adamla olan anlaşma dün resmiyet kazanacaktı. Sportif direktör Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael için yönetimi ikna etmişti. Ancak duyurunun yapılması son anda yaşanan bir gelişmeyle ertelendi. Beşiktaş’ın eski kaptanı İbrahim Üzülmez’den dünkü toplantı öncesinde bir hamle geldi.


Güneş kozu yaramadı
Başkan Çebi ile görüşen İbrahim Üzülmez, “Ben Beşiktaş’ta 13 sene top koşturdum. Beş sene de kaptanlık yaptım. Beşiktaş’ta teknik direktör olmayı hak ediyorum. Gelirsem çok başarılı olurum, para pul konuşmam. Şenol Güneş’in yardımcısı da olabilirim” dedi. Başkan Çebi, bu talebi yönetim kurulu toplantısına taşıyacağını belirterek Üzülmez’den beklemesini istedi. Toplantıda ise İbrahim Üzülmez ismine sıcak bakılmadı ve Valerien Ismael’in 1+1 yıllığına göreve getirilmesine karar verildi..
Ekibi belli oldu
Beşiktaş’ın başına geçmeye hazırlanan Valerien Ismael’in yardımcıları da netleşmeye başladı. Fransız teknik adamın son dönemde yanından ayırmadığı isimlerden Adam Murray’nin tekrar Ismael ile çalışması bekleniyor. Bununla beraber performans atleti olarak Jack Riley’in, Jonny Northeast’in de sporbilimi koçu olarak çalışacağı öğrenildi. (Türkiye)
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst