gittigidiyor

Valheim Xbox Game Pass'e Ekleniyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın


Oyunu henüz erken erişim aşamasındayken oyuncuların beğenisine sunan Iron Gate bu süreçte kimsenin beklemediği bir başarı elde etti ve Valheim kısa sürede bir hite dönüştü. Viking diyarlarında fantastik maceralara atıldığımız yapım çok oyunculu hayatta kalma oyunları arasında sağlam bir yer edindi. Oyun hala erken erişim aşamasında ve geliştirilmeye de devam ediyor.

Valheim şimdi de Xbox Game Pass sistemine ekleniyor.​

Valheim şimdi de Xbox Game Pass sistemine ekleniyor.


Popüler oyun Microsoft'un aylık abonelik sistemi Xbox Game Pass'in kütüphanesindeki yerini almaya hazırlanıyor. Game Pass aboneleri oyuna herhangi bir ek ücret ödemeden hem konsol hem de PC üzerinden erişebilecekler.

Peki Valheim Xbox Game Pass kütüphanesine ne zaman eklenecek?​

Peki Valheim Xbox Game Pass kütüphanesine ne zaman eklenecek?


Yapılan açıklamaya göre PC kanadındaki Game Pass kullanıcıları Valheim'e çok daha erken kavuşacaklar. Duyuruya göre Valheim PC Game Pass'e sonbahar aylarında eklenecek ancak tam tarih henüz belli değil. Konsol kanadındaki oyuncuların ise biraz daha beklemeleri gerekecek zira oyun Game Pass sisteminde konsollar için önümüzdeki yılın bahar aylarında erişilebilir olacak.

Erken erişim sürecindeki Valheim'ın tam sürüme ne zaman ulaşacağı ise hala gizemini koruyor.​

Erken erişim sürecindeki Valheim'ın tam sürüme ne zaman ulaşacağı ise hala gizemini koruyor.


Geliştirici ekip cephesinden gelen açıklamalar oyunun en azından bir yıl daha erken erişimde kalacağını gösteriyor. Fakat takım oyunu tam teşekküllü haline ulaştırmaya da bir hayli kararlı zira oyun hala düzenli olarak irili ufaklı pek çok güncelleme alıyor ve geliştiriciler karşımıza pek çok yenilikle çıkıyorlar. Kısacası Valheim'a hala bir şans vermediyseniz oyunun Xbox Game Pass'e eklenmesi aradığınız fırsat olabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst