gittigidiyor

Valorant Konsollara geliyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

2020 yılında serüvenine başlayan Valorant kısa sürede büyük bir oyuncu kitlesi edinmeyi başardı.​

2020 yılında serüvenine başlayan Valorant kısa sürede büyük bir oyuncu kitlesi edinmeyi başardı.


Oynaması ücretsiz yapısı, türe getirdiği yenilikler ve arkasında Riot Games gibi bir devin olması ile Valorant kısa sürede oyuncuların büyük beğenisini topladı. Şimdilik yalnızca PC kanadında oyuncularla buluşmuş olan oyun için Riot Games'in planları ise bununla sınırlı değil.

Geçtiğimiz günlerde Riot Games tarafından yayınlanan bir iş ilanı Valorant'ın konsol sürümü için de heyecanlanmamıza neden olmuştu.​

İş İlanı Ortaya Çıkarttı: Valorant'ın Konsol Sürümü Geliştirilme Aşamasında


Riot Games'in yayınladığı yeni bir iş ilanı ile Valorant'ın konsol sürümü için işlerin ciddileştiği iyice ayyuka çıktı.​

Riot Games'in yayınladığı yeni bir iş ilanı ile Valorant'ın konsol sürümü için işlerin ciddileştiği iyice ayyuka çıktı.


Baş tasarımcı pozisyonu için verilen iş ilanının detaylarında oyunun Valorant'ın PC'den konsollara düzgün optimizasyonu ve oyunun kontrolcüye sağlıklı bir biçimde uyarlanması gibi görev tanımlarına yer verilmiş vaziyette.

Peki Valorant PlayStation ve Xbox konsollara ne zaman gelecek?​

Peki Valorant PlayStation ve Xbox konsollara ne zaman gelecek?


Riot Games Valorant'ı konsollara getirmek için çok kararlı olsa da şimdilik oyunun ne zaman bu cephede de karşımıza çıkacağına dair elimizde resmi bir açıklama yok.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst