gittigidiyor

Ve Samsung'un Tizen'i nihayet geliyor!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Ve Samsung'un Tizen'i nihayet geliyor!

Samsung'un Tizen'li cepleri hakkında halen çok şey bilmiyoruz ama ne zaman gelecekleri artık kesin!

Samsung'un ilk Tizen'li akıllı telefonu gelecek yıl şubat ayında Barselona'da gerçekleştirilecek Mobil Dünya Kongresi'nde görücüye çıkacak. Ancak telefonla ilgili hala birçok konuya hakim değiliz.

Samsung'un Intel ile birlikte ürettiği Tizen telefonlar için tanıtım etkinliği davetiyeleri ise dün ortaya çıktı. Bu davetiyeler sayesinde, en azından 23 Şubat tarihinde Tizen'lerle tanışmış olacağımız kesinleşmiş durumda.

Firefox OS ve Jolla gibi yeni işletim sistemlerini kullanan telefonların ortaya çıkmasıyla birlikte Samsung, bir süredir Tizen'li telefonlarını tanıtmanın peşindeydi. Bakalım kongrede başka ne gibi sürprizlerle karşılaşacağız?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst