gittigidiyor

Ve Tanıtıldı: Google Pixel Ve Pixel XL Özellikleri Neler?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Ve Tanıtıldı: Google Pixel Ve Pixel XL Özellikleri Neler?[/h][h=2]Google Pixel ve Pixel XL dün akşam düzenlenen lansman ile tanıtıldı. İşte Google Pixel ve Pixel XL özellikleri.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
ve-tanitildi-google-pixel-ve-pixel-xl-ozellikleri-neler.jpg
4 Ekim tarihinde yapılacağı açıklanan tanıtımlar, dün akşam planlandığı gibi gerçekleşti. Google tarafından yapılan tanıtım ile birlikte Google Pixel ve Pixel XL modelleri resmen piyasaya sunulurken, yeni telefonlar beklenildiği gibi geldi. Uzun süreden beri Google Pixel ve Pixel XL hakkında gündemde bilgiler yer alırken, tanıtımlarda da benzer şekilde geldiği görülen telefonlar oldukça iddialı.
Android 7.1’le Geldi!
Google Pixel ve Pixel XL için yapılan açıklamalarda Android 7.1 işletim sistemi ile geldiği belirtildi. Telefonda kullanılan donanımlar oldukça üst seviyelerde olurken, Snapdragon 821 işlemci ve 4 GB RAM ile desteklenen telefon, çok iyi bir performans sunacak durumda.
Google Pixel ve Pixel XL Renk Seçenekleri Neler?
Yapılan tanıtımlarda Google Pixel ve Pixel XL için renk seçenekleri de detaylı olarak paylaşıldı. Buna göre yeni telefon modelleri için kişilerin mavi, gümüş ve siyah seçenekleri olacak.
Google Pixel Teknik Özellikleri
Bellek: 4 GB RAM
Depolama Alanı: 32 GB ve 128 GB depolama alanı seçenekleri
Ekran: 5 inç ve 5.5 İnç
Kamera: 12.3 MP Arka kamera, 8 MP ön kamera
Batarya: 2.770mAh ve 3.450 mAh batarya
Hızlı şarj özelliği
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst