gittigidiyor

Viasat History HD, Viasat Nature HD, Viasat Explorer Teledünyada başlıyor.

kemanci55

Aktif Üye
Katılım
3 Eki 2012
Mesajlar
121
Tepkime puanı
3
Puanları
18
Konum
Gebze
Modern Times Group (MTG), uluslararası medya grubu, 3 televizyon kanalının 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren Türkiye'de yayına gireceğini duyurdu. MTG'nin PayTV belgesel kanalları olan; Viasat History HD, Viasat Nature HD, Viasat Explorer, Türksat Uydu İletişimi ve Kablo TV İşletmeleri A.Ş. (Türksat) ile imzalanan uzun süreli dağıtım anlaşması sonucunda, Türksat'a bağlı Teledünya aracılığıyla yayınlanacak.
Kanallar, Teledünya'nın “Teledünya Üst Paket” kapsamında Türkçe ve orijinal dilde izlenebilecek. Ayrıca platformun catch-up TV servisinde de yayınlanacak. History ve Nature kanalları aynı frekansı paylaşacak ve günde 12'şer saat yayında olacak. Viasat Nature HD sabah 06.00'dan öğleden sonra 18.00'e kadar, Viasat History HD ise 18.00'den 06.00'ya kadar yayında olacak.
Viasat History, tarihe ilişkin geniş kapsamlı, kaliteli ve ödüllü programlar yayınlayan rehber nitelikte bir belgesel kanalı… Viasat Nature, tüm aileye hitap eden seçkin bir doğa kanalı… Viasat Explorer ise önemli kişiler tarafından sunulan bilim, buluşlar ve keşifler, mühendislik ve otomotiv konulu programlara yer veren ve izleyicileri dünyanın en heyecan verici yerlerine götüren bir belgesel kanalı….
AİLECE İLENECEK ALTERNATİF KANALLAR
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ile Gelişmekte Olan Ülkeler PayTV Kanalları Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Irina Gofman, Türkiye'nin Avrupa ve Asya arasında köprü olduğunu, dünyanın en büyük 17. ekonomisi pozisyonunda yer aldığını ve 80 milyona yaklaşan bir nüfusa sahip çok güçlü bir ülke olduğunu belirterek; “Türkiye'de televizyon ve video izleme oranı hızla gelişiyor. Biz de farklı seçenekler sunarak Türk izleyicileri zengin ve çeşitli belgesel içerikleriyle buluşturmayı istiyoruz. Bu hedefle Türksat ile uzun ve başarılı bir ortaklık kurmayı arzuluyoruz” dedi.
MTG Başkan ve CEO'su Jorgen Madsen Lindemann ise, “Ürünlerimizi daha fazla izleyiciye sunmak MTG'nin varoluş nedeni ve felsefesi. Bu nedenle kanallarımızı hızla 37 ülkede yayına soktuk ve şu anda partnerimiz Türksat ile bize heyecan veren 38. ülkemiz olan Türkiye'ye ilk adımı atmak için en doğru zaman olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Türksat Pazarlama, Satış&İçerik Müdürü Fatih Şimşek, Viasat History HD, Viasat Nature HD ve Viasat Explorer kanallarının Türkiye'deki yayınını sağlayacak kablo operatörü olmaktan duyduğu heyecanı dile getirerek; “Özellikle tarih konulu programlara yoğun bir ilgi ve yüksek seviyede müşteri talebi var. Viasat History HD kanalının kesinlikle bu boşluğu dolduracağına inanıyorum. Viasat Nature HD ve Viasat Explorer kanalları da platform üzerinden yayınlanan mevcut kanallara alternatif teşkil edecek ve abonelere ailece keyifli vakit geçirtecekler” dedi.
 

tarkan1444

Vip Üye
Katılım
29 Mar 2012
Mesajlar
253
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Konum
istanbul
ayrıca sirius uydusundan ccam ile viasat explorer türkçe izlenebiliyor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst