gittigidiyor

vivo OriginOS Resmen Tanıtıldı...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
vivo-OriginOS-660x396.jpg



İleri teknolojili telefonlarıyla bilinen vivo, yazılım konusunda devrim niteliğinde bir döneme geçti. Çinli üreticinin yaklaşık bir yıldır üzerine çalıştığı yeni arayüzü vivo OriginOS, biraz önce gerçekleşen lansman ile resmen tanıtıldı. Ana sayfada yepyeni grid sistemine geçen vivo, OriginOS güncellemesiyle birlikte Huarong Grid adındaki yeni ızgara tasarımını da duyurdu. Bu yeni ızgara tasarımı, çeşitli özelleştirmeleri ve kusursuz tasarımıyla birlikte, telefonlarda yepyeni bir deneyim yaşatmaya geliyor.
özel olarak geliştirdiği arayüzü OriginOS, ilhamını doğadan alıyor ve heyecan verici kullanım sunuyor. Arayüze eklenen davranışsal duvar kağıtları sayesinde, çiçeklerin açmasını ve zaman içindeki hareketlerinin tümünü bu arayüzde yaşamanız mümkün olacak. Aynı zamanda diğer hava hareketlerini de kullanmış olduğunuz her uygulamanın ikonlarında göreceksiniz. Yani konuya açıklık getirecek olursak bu güncellemeyle birlikte, bildirim ikonlarınızda; bulutlu, güneşli, yağmurlu, ilkbahar, yaz ve kış gibi mevsimleri canlı olarak yaşayacaksınız.



1-5-e1605697243723.jpg



OriginOS, aynı zamanda yeni animasyon ve jestleri de beraberinde getiriyor. Dahası, kullanıcının kendi özgü 26 çeşit gezinme kombinasyonu ayarlamasına da olanak tanıyor. Hiç şüphesiz vivo’nun bu arayüzünde sunduğu en iyi yenilik ise, arayüzle kullanıcının iç içe olmasıdır . Zira kişi, telefonunda hoşuna gidecek olan tüm özelleştirmeleri rahatlıkla ve özgürce isteğine göre yapabilecek.

ggggggg-e1605697446771.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst