gittigidiyor

Vivo Y55 Tanıtıldı....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Vivo-Y55-1.jpg




Telefonda 6.58 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde 60Hz tarama hızına sahip IPS LCD ekran yer alıyor. Ekranın çentikli oluşu ve 60Hz desteği sunması bu noktada Y55’i rakiplerinden geri bırakıyor. Telefonun sağ tarafında güç butonunu görüyoruz. Altına ise parmak izi tarayıcısı entegre edilmiş durumda.

Telefonun arkasında 50 megapiksel ana kameraya sahip üçlü bir kamera paketi görüyoruz. Şık bir dizayna sahip olan kamera ünitesinde ayrıca 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro bulunuyor. Selfie çekimleri için ön bölümde çentik üzerine yerleştirilen kamera ise 8 megapiksel çözünürlüğünde.

Vivo Y55’in yazılım biriminde Android 12 tabanlı FunTouch OS 12 yer alıyor. Gücünü MediaTek Dimensity 700 işlemcisinden güç alan telefonda bellek birimi 4 GB LPDDR4x RAM ve 128 GB UFS 3.1 olarak karşımıza çıkıyor. Y55’in öne çıkan özelliklerinden biri de 18 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh büyüklüğündeki pili.

Akıllı telefon ilk etapta Tayvan’da tüketicilerle buluşuyor. 290 $ fiyat etiketi taşıyan Y55’in Avrupa pazarına ne zaman geleceği ise şu an için bilinmiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst