gittigidiyor

Vkworld VK700X

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Çin merkezli bir diğer yeni akıllı telefon üreticisi olan Vkworld, ekonomik modeli VK700X ile maliyete oynayarak kullanıcıları kendi saflarına çekmeye çalışıyor. Firmanın üzerinde çalıştığı yeni modelin özelliği sadece 60 dolar olması. Yeni Vkworld VK700X aslında daha önceki VK700 ve ardından gelen VK700 pro modellerini izlemiş olacak. VK700X ise basit biçimde maliyeti düşüren önlemler alıyor. Vkworld açıklamasına göre daha önceki modellerde olduğu gibi son nesil Android 5.1 işletim sistemi yüklü gelecek ve boyut anlamında popüler olan 5 inç 720p ekrana yer verilecek. Gerçekten de 5 inç genişlik ideal ve seçilen 1280 x 720 piksel çözünürlük kalite anlamında yeterli. Geniş görüş açıları ve canlı renklerden söz ediliyor ama ekranın IPS olup olmadığı belirsiz. Dört çekirdekli 1.5 GHz MediaTek MT6580a işlemci içeren telefonda maliyete uygun biçimde 1 GB RAM bellek ve 8 GB dahili depolama yer alıyor ama microSD kartlar 64 GB’a kadar takılabiliyor. Ana kamera 8 MP ve ön kamera 5 MP deniliyor ama yazılımsal iyileştirme olup olmadığı belirsiz. CNC metal çerçeve sadece 6.9 mm kalınlığında ve bu fiyata sunulabilmesi şaşırtıcı. Daha fazla bilgi içinse www.vkworld.cc
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst