gittigidiyor

Vodafone 4.5G Kampanyaları ve Tarife Fiyatları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Vodafone 4.5G Kampanyaları ve Tarife Fiyatları[/h][h=2]Vodafone tarafından sunulan 4.5G kampanya ve tarife fiyatlarını sizler için bir araya getirdik. işte Vodafone 4.5G internet hızını denemek isteyen kişilerin ödemesi gereken fiyatlar.[/h]
vodafone-4-5g-kampanyalari-ve-tarife-fiyatlari.jpg
1 Nisan'dan itibaren kullanılmaya başlanan 4.5G internet hızı için hizmet veren operatörlerden birisi de Vodafone’dur. Vodafone Süper Net olarak adlandırdığı 4.5G için kişilerin ilk olarak operatöre başvuru yapması gerekiyor.
1 Ay Ücretsiz Deneme!
1 ay ücretsiz deneme döneminin bulunduğu Vodafone bu konuda avantajlı durumda bulunurken, ücretsiz olarak hizmetten yararlanmak isteyenlerin kısa mesaj ile deneme sürümünü başlatması yeterli. 4BUCAKG yazarak 4545’e gönderilecek mesajın ardından kişiler için deneme başlatılacak ve 4.5G internet hızı cihazlardan alınabilecektir.
Vodafone üzerinden 4G internet hizmetini almak isteyen kişiler için daha çok red olarak adlandırılan tarifeler tavsiye edilmektedir. Red paketlerinde ise kişiler en az 49 Türk Lirası’ndan başlayan aylık fatura ücretini ödemek durumundadır. Aylık olarak 49 TL ödendiği takdirde kişilerin sahip olacağı internet 3 GB olarak sınırlandırılmıştır. Daha fazla internet isteyen kişiler için üç farklı seçenek daha bulunurken maksimum aylık 159 Türk Lirası karşılığında 15 GB internet hizmeti alınabilmektedir.
Kişilerin hızlı internet hizmetinden yararlanabilmesi için 4.5G ile uyumlu telefon ve sim karta da sahip olması gerekmektedir. Bu açıdan 4.5G için başvuru yapan kişilerin bu detayı da unutmaması gerekir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst