gittigidiyor

Vodafone İngiltere, Lumia 630’u Windows 10 Mobile Güncelleme Listesinden Çıkardı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows Phone platformunda Windows 10 Mobile güncellemesi heyecanı için geri sayıma geçilirken, Vodafone İngiltere’den Lumia 630 kullanıcılarına kötü haber geldi.
windows_10_mobile_620x280.jpg

Microsoft’un Windows 10 Mobile güncellemesini başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Windows 10 Mobile güncellemesi için Microsoft dışında operatörlerin de çalışmaları artık son aşamaya geldi hatta bazı operatörler belirli cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesini yayınlamaya başladı bile.
vodafone-ingiltere-lumia-630u-windows-10-mobile-guncelleme-listesinden-cikardi-50271-600x570.png

İngiltere’nin en büyük mobil operatörü konumundaki Vodafone, 2014 yılında satışa sunulan Lumia 630’un “Windows 10 Mobile Yükseltme Programı” listesinden çıkarıldığını duyurdu. Bu açıklamadan sonra kullanıcılara herhangi bir bilgi verilmedi. Ayrıca bu durumun sadece Vodafone çıkışlı kilitli Lumia 630’lar için mi geçerli olduğu yoksa İngiltere’deki tüm Lumia 630’ları mı kapsadığı konusunda da şimdilik bir bilgi bulunmuyor.
Konu hakkında şimdilik detaylı açıklama yapılmazken Vodafone İngiltere üzerinden Lumia 630 sahibi olanlar için Windows 10 Mobile güncellemesi resmi olarak yayınlanmayacak. Fakat alternatif olarak Windows Insider programına kayıt olarak bu cihazlara Windows 10 Mobile yüklemek mümkün. Bu nedenle Lumia akıllı telefonlar arasında Windows 10 Mobile güncellemesinden mahrum kalacak cihaz neredeyse yok diyebiliriz.
Microsoft, Windows Insider programı ile kullanıcılara, güncellemelerin erken sürümlerine test etme ve geliştirme sürecine katkıda bulunma olanağı sağlıyor. Bu sayede operatörler, Windows Phone 8.1 cihazlara resmi olarak güncelleme vermese bile Windows 10 Mobile güncellemesi yüklemek mümkün oluyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst