gittigidiyor

Vodafone Süpernet'le internet hediye!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Vodafone Süpernet'le internet hediye!

Vodafone Süpernet'e gelenlere ilk ay ev interneti hediye.


2016092813283322985.jpg



Türkiye'nin dijital geleceğine liderlik etmeyi hedefleyen Vodafone, 1,5 yıl önce başlattığı "Evlerde Dijital Dönüşüm" seferberliğine yeni hizmet ve kampanyalarla devam ediyor. Bu kapsamda, "Okula Dönüş" kampanyası ile Vodafone SüperNet'e gelenlere ilk ay ev interneti faturası hediye olarak sunuluyor. Kampanyayla tarifeye ek 5,90TL'ye ve 24 aylık taksitlerle tablet sahibi olma fırsatı da sağlanıyor. Böylece, okula dönerken abonelerin hem ev interneti hem de tableti avantajlı fiyatlarla Vodafone SüperNet'ten oluyor.
Vodafone, okullar açılırken bir de ev interneti yük olmasın ve ailelerin bütçelerini sarsmadan çocuklar ödevlerini ve araştırmalarını evde rahatça yapabilsinler diye tasarladığı yeni kampanyasıyla, interneti olmayan evleri internete kavuşturuyor. Vodafone bu kapsamda, 56,90 TL'den başlayan fiyatlarla limitsiz ev interneti sunan Anahtar Teslim Tarifeler'de geçerli olan "Okula Dönüş" kampanyası ile internetsiz ev kalmamasını hedefliyor.
Vodafone SüperNet'in ev internetini modem ile beraber alan abonelerine sunduğuAnahtar Teslim Kurulum hizmetiyle ise Türkiye'nin 81 ilinden Vodafone SüperNet'e başvuru yapan herkes ücret ödemeden ve teknik ekibe ihtiyaç duymadan kurulum sürecini hızla tamamlayabiliyor.
Ender Buruk: Anahtar Teslim Kurulum ile ekiplerimiz internete bağlanmadan evlerden ayrılmıyor
Vodafone SüperNet'in yeni kampanyası ile ilgili değerlendirmede bulunanVodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:
"Türkiye'nin Dijital Dönüşümüne liderlik etme vizyonumuzla sadece mobil değil ev kullanıcılarımızın da hayatını kolaylaştıran çözümler sunmaya devam ediyoruz. Vodafone olarak, mobil ve sabit iletişim hizmetlerini tek çatıdan sunan bir 'genişbant telekomünikasyon şirketi' olmayı hedefliyoruz. Bu yıl öğrencileri ve ailelerini saran okula dönüş heyecanına biz de ortak olmak istiyoruz. Öğrencilerin okula dönüş dönemiyle birlikte ailelerin masraflarının arttığını biliyoruz. Buradan hareketle hayata geçirdiğimiz 'Okula Dönüş' kampanyası ile Vodafone SüperNet Anahtar Teslim Tarifeler'e gelen herkese ilk ay ev interneti faturalarını hediye ediyoruz. Anahtar Teslim Tarifeler ile her evin ihtiyacına uygun ev internetini 56,90 TL'den başlayan fiyatlarla limitsiz olarak sunuyoruz. Bunun dışında kullanıcılara ev internetlerine ek olarak okula dönüş döneminde ayda 5,90TL'ye ve 24 aylık taksitlerle tablet sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Takibinde ise Anahtar Teslim Kurulum hizmeti ile interneti evlere ücretsiz olarak bağlıyoruz. Böylece aileler, hem uzun bir zaman alan internet kurulum sürecini en hızlı şekilde tamamlayacak, hem de bir ay boyunca bedava internetin keyfini çıkaracaklar. Vodafone olarak, abonelerimizin her an her yerde dijital dünyaya kesintisiz ve yüksek hızla bağlanabilmelerini sağlarken müşteri odaklı yaklaşımımızla herkese hitap eden avantajlı teklif ve kampanyalar sunmaya devam edeceğiz."
Vodafone SüperNet'in sunduğu Anahtar Teslim Tarifeler "Okula Dönüş" kampanyasına 31 Ekim 2016 tarihine kadar başvuran herkes kampanyadan yararlanabiliyor. Kampanyadan yararlanmak ve bilgi almak isteyenlerinwww.vodafone.com.tr'yi veya Vodafone Cep Merkezleri'ni ziyaret etmeleri yeterli oluyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst