gittigidiyor

Vodafone Taahhütle Telefon Nasıl Alınır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Vodafone Taahhütle Telefon Nasıl Alınır?[/h][h=2]Türkiye'de en çok aboneye sahip operatörlerden birisi olan Vodafone aracılığıyla sağlıklı bir şekilde cep telefonları alınabilmektedir[/h]
vodafone-taahhutle-telefon-nasil-alinir.jpg
Vodafone abonelerine özel yaptığı kampanya ile birlikte faturaya ek ücretlendirme ile 2 yıllık taahhütle kolay bir şekilde cep telefonu sahibi olmasını sağlamaktadır. Kullanıcıların faturalı hatta sahip olması gerekirken herhangi bir ödeme aksamasının olmaması ve sicilim temiz olması halinde sorunsuz bir şekilde Vodafone ile taahhütlü telefon alınabilmektedir.
Vodafone tarafından sunulan kampanyalar hakkında bilgi almak isteyen kişiler Vodafone Cep Merkezleri’nden birisine gidebilir. Burada yapılacak işlemler ile birlikte cep telefonlarının fiyatlarını ve faturaya ne kadarlık bir ek ücret ekleneceğini kolay bir şekilde görerek buna göre kararınızı verebilirsiniz.
Vodafone çalışanları tarafından yapılacak incelemelerde telefon alıp alamayacağınız belirlenmekte ve bu işlemlerin ardından uygun telefon seçimine geçilmektedir. Telefon seçiminizi yaptıktan sonra ise yapacağınız kısa bir form doldurma işlemlerinin ardından telefon size teslim edilecek ve kullanımınız mümkün olacaktır. Vodafone üzerinden telefon almak isteyen kişilerin belirtilen işlem adımlarını takip etmesi yeterli olacaktır.
Telefondan fiyatları ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler Vodafone Cep Merkezleri’ne gitmeden önce Vodafone internet sitesi üzerinden de bilgi alma şansına sahiptir. Vodafone cep internet merkezinde yer alan şartlar ve bilgiler aynı şekilde internet sitesi üzerinden de kişilere aktarılmakta ve bilgi alınması sağlanmaktadır.
 

satilikaraba

Aktif Üye
Katılım
29 Tem 2016
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
ankara
en az 1 senelik olmasi lazim hattinin

satılık araba sitesinden gönderildi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst