gittigidiyor

Vodafone'dan Beşiktaş'ın Yeni Stadı Şerefine Mükemmel Web Sitesi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
vodafone-dan-besiktas-in-yeni-stadi-serefine-mukemmel-web-sitesi-705x290.png
Vodafone'dan bütün Beşiktaşlıları nostaljinin dibine vurduracak muhteşem bir web sitesi.
Beşiktaş ile önemli bir sponsorluk anlaşmasının altına imza atan ve yeni stada da adını verecek olan Vodafone, Beşiktaşlılar'a duygusal anlar yaşatacak efsane bir dijital platform oluşturdu.

11 Nisan'da açılışını yapacak olan Vodafone Arena, Türkiye'nin en akıllı stadı olarak da lanse edilmekte. İşte bu stada yakışır bir sunum yapmak isteyen Vodafone, sanal alemde bunu güzel bir şekilde başarmış. ''AnılarSahada'' adlı internet sitesinde Beşitaş tarihi ''1930-1980'', ''1990-2000'', ''2003-2007'' ve ''2007-2014'' şeklinde dört farklı kısma bölünmüş.

Her kısım kendi içinde Beşitaş'ın o dönem unutulmaz, efsanevi maçlarını ve anları ele alıyor. Üstelik bu anlar, sizlere çok güzel bir şekilde de anlatılıyor.

eee.jpg


Kısacası bu internet sitesi, Beşiktaş taraftarına mazisinde güzel bir yolculuk yaptırıyor. Vodafone'un oluşturduğu bu muhteşem web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst