gittigidiyor

Vodafone'dan ev hanımlarına özel tarifeler!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
vodafone-altin-kulup-sdn-1.jpg


Vodafone, yaklaşık 15 milyon ev kadını için dijital dünyanın kapılarını aralamayı amaçlıyor. A101 ile ortak olarak hazırlanan yeni Vodafone Altın Kulüp programı ve yeni tarifelerin detayları açıklandı.
Vodafone ve A101, ev hanımları için el ele

A101 ile işbirliği yapan Vodafone'nun özel avantajlara sahip Altın Tarifeler paketlerine A101 mağazalarından ulaşılabilecek.
Ev hanımlarına özel olarak geliştirilen Vodafone Altın Kulüp programı kapsamında, ev hanımlarının ihtiyaç ve beklentilerine uygun çeşitli iletişim ve iletişim dışı faydalar sunuluyor.


vodafone-altin-kulup-sdn.jpeg

Faturasız abonelere yönelik olarak tasarlanan ve sunulan bu tarifeler, her yöne dakika ve SMS’in yanı sıra avantajlı mobil internet seçenekleri içeriyor. Altın Tarifeler ev hanımlarına gün içinde saat 12:00-16:00 arası Vodafone’lu sevdikleriyle ücretsiz konuşma imkanı da sağlarken, sosyal medya kullanımı için ücretsiz mobil internet hizmeti de veriliyor.
1 GB internet ve 1 GB hediye Facebook gibi sosyal medya kullanımı başta olmak üzere, 18 TL'den başlayan paketlerin, 2 ve 3 GB internet seçenekleri ve daha fazla dakika ile daha da kapsamı genişletilebiliyor.
Üstelik Vodafone Altın Kulüp üyesi kadınlara, hem kendileri hem de ailelerinin tercih ettiği marka ve mağazalarda yıl bOyunca özel indirim ve avantajlar sunulurken, kadın ve çocuk sağlığı gibi bilgi servislerinden faydalanma imkanı sağlanıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst