gittigidiyor

Volkan Demirel oynayacak mı?

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
31 Mart 2014 Pazartesi

Bursaspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Fenerbahçe kampa girdi. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin takip ettiği idman, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirildi.

eQDLDG.jpg


Sarı-lacivertli oyuncular, ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenmanı 2 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı idman ile tamamladılar. Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Emre Belözoğlu, ikinci bölümünde ayrı program uyguladı. Tecrübeli futbolcunun

18 kişilik kadroya gireceği ve karşılaşmanın gidişatına göre forma giyebileceği bildirildi. Belinde sakatlığı bulunan Volkan Demirel’in durmunun ise bugün yapılacak testlerden sonra maç saatinde netlik kazanacağı ifade edildi. Öte yandan, Ersun Yanal’ın Salih Uçan’ı oynatma konusunda da kesin kararını vermediği öğrenildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst