gittigidiyor

[VR Oyun] VR Battle Helicopters Apk İndir – Full Android 1.0

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

VR Battle Helicopters indir



vrbattle.png



VR Battle Helicopters, Sanal Gerçeklik deneyimi yaşayabileceğiniz harika bir android helikopter savaş oyunudur. Google Play Store da 4,99 TL’ye satılan oyunu konumuzdan ücretsiz indirerek cihazınıza kurabilirsiniz. 3D grafikleri ve 360 derece desteği sayesinde çok farklı bir tecrübe olacak. Google Cardboard ve VR gözlükleri sorunsuz oynayabilirsiniz. Oyunun daha fazla keyif alabilmeniz için oynarken kulaklık takmanızı öneririz.



  • Sürüm: 1.0
  • Boyut: 57 MB
  • Gereken Android Sürümü: 4.1 ve üzeri


kurulum.png



  1. [*=left]“VRBattleHelicopters-Oyunindir.club.apk” uygulamasını cihazınıza indirerek kurulumu yapın.
    [*=left]Ardından oyunu açabilirsiniz.


indir.png
İndirme Linkleri















gorseller.png

VR Battle Helicopters Ekran Görüntüleri1 Of 4






VR Battle Helicopters indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst