gittigidiyor

[VR Oyun] Yeni Samsung Gear VR'a Sınıf Atlayacak Yenilik!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
BC-7636_GearVR_Image_600x600


Yeni Samsung Gear VR'a Sınıf Atlayacak Yenilik!

Çalışmak için Samsung'un amiral gemisi ceplerine mahkum olan Gear VR, çok yakında bu bağımlılıktan kurtulabilir!



yeni-samsung-gear-vra-sinif-atlayacak-yenilik.jpg


Sanal gerçeklik dünyasında Samsung'un Gear VR çözümü, her ne kadar Playstation VR, Oculus Rift ve HTC Vive'ın içinde bulunduğu yarışmada nispeten zayıf kalsa da, ulaşılabilirlik noktasında oldukça avantajlı. samsung akıllı telefon sahipleri, bu aparatla rahatlıkla sanal gerçeklik dünyasına adım atabiliyorlar. Elbette elde edilen "gerçeklik" diğer saydığımız cihazlar kadar "gerçek" değil, ancak bu Samsung'un yeni hamlesiyle bir miktar değişecek gibi görünüyor.



Gear-VR-header_Main.jpg




VRLive_Banner_Main.jpg




samsung-gear-vr-trial.jpg




samsung-gear-vr-uyumlu-telefonlar.jpg


samsung-gear-vr-dokunmatik-panel-2.jpg





samsung 'un kapalı kapılar ardında geliştirdiği yeni Gear VR aygıtı, yeni modelinde üzerinde dahili bir ekran bulunduracak. Bu ekranıyla sanal deneyime belirgin bir iyileştirme sunacağı söylenen gözlük, 1.500 ppi piksel yoğunluğuna sahip ekranıyla selef modellere kıyasla kategoriye sınıf atlatacak. Böylece Oculus Rift, HTC Vive ve PSVR'a göre çok daha zengin piksel sunması beklenen Gear VR, özellikle HTC Vive'ın göz başına sunduğu 447ppi'dan daha yukarısını destekleyebilecek.
Elbette saydığımız diğer rakipler de boş durmuyor. Şu an Oculus'un ve HTC Rift de yeni modeller üzerinde çalışıyor. Bunların neticesinde kazanan, tabii ki biz kullanıcılar olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst