gittigidiyor

Vu+ Bilgilerinizi ve Plugins lerinizi Yedeklemek icin Script

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
ALINTI:




Vu+ Bilgilerinizi ve Plugins lerinizi Yedeklemek icin Script




Mevcut kullandığınız imaj da yaptığınız değişiklikleri kanal picon ları, kanal settingleri ve çeşitli pluginleri her imaj değiştirdiğinizde yeniden kurmak zorunda kalırsınız, ancak aşağıdaki script ile bu ayarların yedeğini alırsanız her seferinde baştan başlamanıza gerek kalmayacaktır....

Kod:
v0.2 Sichert nun auf Wunsch auch CAM Konfigurationen (/var/****/* /usr/scce/* /etc/CC* /usr/scam/*) v0.2.1 Sorry, hatte sich nen Fehler beim restore_script eingeschlichen in den Pfaden v0.3 Ordner /etc/tuxbox/ bei den Setttings hinzugefuegt. Zusaetzlich werden nun auch Plugins (ipk) aus /media/hdd/backup_vu/pakete/ beim restore installiert, allerdings nur wenn dieser Ordner auch existiert. vorher war dies in /tmp/ , allerdings muesste man sie dann immer manuell kopieren, deshalb geandert. sonstiges hinzugefuegt und kleine verschoenerungen (danke an harleymk2) /etc/fstab /etc/localtime /etc/videomode /etc/ntpserver /etc/passwd v0.3.1 kleiner fehler korrigiert v0.3.2 Sicherung von /etc/inadyn.conf (DynDNS) eingebaut falls datei vorhanden
backup_vu.sh Sayesinde

Netzwerkkonfiguration

Plugins (burada plugins ler direk yedeklenmiyor sadece isimleri bir listeye yaziliyor ve hepsi tekrardan yeniden indiriliyor.)
Settings
Samb***nfiguration
Bootbilder und Radiobild

restore_vu.sh ile tekrar yüklüyoruz


Kullanimi:


asagidaki dosyasi zip ten cikartip icerisindekileri


harddiskimize kopyaliyoruz (Flasin icerisine kesinlikle degil )


sonra telnet ile baglanip


sh /hdd/backup_vu.sh
komutu ile calistiriyoruz ve y ile onayliyoruz

script

/media/hdd/backup_vu/ sicherungen dosyasi olusturuyor ve bilgileri oraya kopyaliyor

yeni bir img kurdugumuzda




sh /hdd/restore_vu.sh
komutu ile tekrar olusturuyoruz
 

Ekli dosyalar

  • backup_restore_ver0.3.2.zip
    1.9 KB · Görüntüleme: 7

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst