gittigidiyor

VU için Gigant Eklentileri Paketi

sky27

Aktif Üye
Katılım
8 Ağu 2012
Mesajlar
132
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
42
Konum
Kemer
VU için Gigant Eklentileri Paketi + ver. Webkurier tarafından 6.1




Skins:

# HD Glass16 Mod
Ultimo için # Dev VFD cilt

Yerel Ayar:

Lehçe'ye # Yeni enigmy2 Çeviri

Eklentiler:

# GeminiProject3 - İkizler Aksesuarlar
# Dev Paneli - GAP yönetimi
# RSS Okuyucusu - rss haber okuyucu (yeni sürüm)
# Cam Sistemi Utility - sistem araçları
# Paula - Uzaktan kumanda programlama
# Shoutcast - yetenek kaydı ile Internet radyo
# DD Altyazı oynatıcı - indirme ve görüntüleme dvb altyazı
# 3D Ayar - OSD atomatyczne 3D/2D modu anahtarlama
# AudioSync - ses senkronize etmek, spor sırasında gerekli olaylar
# CoolTV Rehberi - genişletilmiş EPG
# crossepg - indir epg Online
# DMNapi - indirme ve avi filmleri Lehçe altyazı görüntülemek, mkv
# Geliştirilmiş Film Merkezi - kaydedilmiş dosyaların gelişmiş yönetim
# WebMedia - akıllı TV
# MediaPortal - Ev eğlence merkezine
# 1Cha * nel
# Cine * TREAM
# ICEF * lm

.. . Ve diğer yayınları online Dev Eklentileri Paketi (GAP) tüm modellerde görüntü resmi 2.1 yazılımı OpenVuplus temelinde yüklü olduğu VU + için popüler bir aksesuar koleksiyonu Bu flaş ve usb% 100 çalışıyor (MeoBoot, evren .)




VTI 5.1.x kurulum için Açıklama

/ tmp İlk Gap6.x.tar.gz kopya dosya ve VTI Paneli tarafından yükleyin -. tar.gz yükleyici gui yeniden başlattıktan sonra
menü eklentisi de muamma yeniden başlattıktan sonra İkincisi, biz yapmak varsayılan boşluğu üzerine model ve görüntü düzeltme için uygun dev paneli. Bu dev olmadan düzgün çalışmayacaktır!

Black Hole 2.0.x için kurulum açıklaması

İlk gap6.0.bh.tgz gap6.x.tar.gz dosyayı yeniden adlandırın, sonra / tmp kopyalamak ve kullanarak yükleyin BH Yeşil Paneli - Aksesuarlar - Yükleme paketleri bh.tgz. Gui yeniden başlatın.
menüsünden eklenti muamma yeniden başlattıktan sonra İkincisi, biz varsayılan boşluğu üzerine model ve görüntü yama, uygun dev bir paneli yapmak. Bu dev olmadan düzgün çalışmayacaktır!

OpenVuplus 2.1 (resmi görüntü) için kurulum açıklaması

besleme konnektör Yazılım Yöneticisi İlk Şarj
Second Copy o / tmp dreamexplorer_mips32el.ipk paketi (aşağıdaki bağlantıya bakınız), / loş fişi takın ve gui yeniden
muamma yeniden başlattıktan sonra 3., Dream-explorer tarafından / tmp yüklemek için dosyayı gap6.0.tar.gz kopyalayın ve gui yeniden
menüsünden eklenti enigma yeniden başlattıktan sonra, biz yama göre dev bir paneli yapmak 5th - dizayn VTI için hangi varsayılan boşluğu üzerine. Bu dev olmadan düzgün çalışmayacaktır.
6. Yazılım Yöneticisi taktığınızda mesajı tarayıcısında görüneceği eksik paketleri, takviye kullanma

Nihai

Softcam tüm görüntüleri indirilen ve Universal Cam Cam Yöneticisi (önerilen) tarafından çalıştırılabilir için otomatik uyku Gap tüm dahili ve harici sürücüler. Uyku Süresi serbestçe ayarları menüsünde disk ayarlanabilir. Spinner Spinner Kurulum (uzun mavi). kullanın fişleri değiştirmek için / media / usb / picon ve Picons LCD w / media / usb / piconlcd altında Hd yükleme Picons. Kurmadan önce, sürücü ve flash sürücü düzgün aksi yerine onlar flaş bulabilirsiniz sopa, dosya monte emin olun! yem görüntüyü güncellemek için (yalnızca Black Hole ve VTI) dk gereklidir. Flaş boş alan 15 MB (çoklu önyükleme ve evrende yüklü değil). İkizler beslemeleri sadece test amaçlıdır. Herhangi bir yazılım güncelleştirmesi kaldırılması gerekir önce, aksi takdirde görüntü zarar görmesine neden olabilir! ********************************* *********************** >> Gigant Eklentileri Paketi ver. 6.1 << *********************************************** ********* USB << üzerine >> Gigant Spinner >> Gigant Picons Koleksiyonu 19E +13 E << >> Gigant ayarları 75 ° D <> 45 ° W << resmi görüntü için >> Dreamexplorer << [HIDE]http://limelinx.com/cnrge[/HIDE]
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst