gittigidiyor

vu+sol2 cihazına (kendi fotoğrafımızı) botlogo nasıl yükleriz.

ferdemli19

Aktif Üye
Katılım
19 Ağu 2013
Mesajlar
83
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
TOKİ ÇORUM
Enigma 2 Bootlogo Programı


c35bc593cc9d129ae8813a96e54685708ef12068239285b6e529af5efff5a4bb6g.jpg


Merhaba Arkadaşlar;

Enigma2 cihazlarımıza bootlogo göndermek için daha önce yapmış olduğum programın yeni versiyonunu sunuyorum. İsmi “xorion LogoMatik” tir.
Programın çalışması için bilgisayarınızda Microsoft Framework 4 yüklü olmalıdır. Eğer yüklü değilse ilgili adresinden ücretsiz indirip kurabilirsiniz.

Programın çalışması son derece basittir. Üst kısımdan ilgili logo cinsine göre resimler seçildikten sonra hemen altında bulunan "resimleri çevir" düğmesiyle cihazımızın bu resimleri kullanabilmesi için gerekli olan .mvi formatına dönüştürür. Daha sonra aşağıda bulunan kısma cihazınızın FTP bilgilerini girip "Logoları Gönder" düğmesiyle gönderim işini tamamlamış oluyoruz.

Logoları isteğe bağlı olarak çözünürlük kutusundaki seçimize göre 1280x720 ya da 1920x1080 çözünürlükte oluşturabilirsiniz. Elbette seçeceğiniz resimlerin kalitesi de oluşacak logo kalitesini doğrudan etkileyecektir. Logo için seçeceğiniz resimlerin boyutu, uzantısı önemsizdir. Siz sadece seçin ve oluşturun. Seçilen resimlere çift tıklayarak resimleri büyütebilirsiniz.

Programa dil seçeneği de ekledim. İsterseniz Türkçe ya da İngilizce seçebilirsiniz ve program seçiminizi FTP bilgilerinizde olduğu gibi devamlı hatırlayacaktır.
Resimleri seçtikten sonra çevirme işlemine başladığınızda program kendisiyle aynı dizin içine "e2_Logo" isimli bir klasör oluşturacaktır ve logoları bu klasöre gönderecektir. Ftp işleminde de logoları bu klasörden alacaktır. İçindeki .mvi dosyalarınızı daha sonra kullanmak için yedekleyebilirsiniz ve yine programla çevirme işlemi yapmadan gönderebilirsiniz.

Program Windows Xp, Windows 7 ve Windows 8 de test edilmiştir.

Kullanımı son derece kolaydır. Beğenmeniz ve kullanmanız dileklerimle..

Buradan indiriniz.http://www.mediafire.com/download/auqj66j984svpf1/xorionBootLogoMatik.rar


Not: Programın güncellenmesi sebebi ile konu tarafımdan düzenlenmiştir.​

Düzenleyen xorion : 23-12-2012 at 19:47 Sebep: Yeni versiyon​
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst