gittigidiyor

Vu+ UNO - VTi 6.0.4 Image - BACKUP - 17.12.2013 - thawtes !!alıntı!!

ekrem71

Aktif Üye
Vu+ UNO - VTi 6.0.4 Image - BACKUP - 17.12.2013 - thawtes

* thawtes Boot Logoları

* thawtes Kanal Listesi

* 4 Uydulu 42E Türksat - 7E Eutelsat - 13E Hotbird - 19.2E Astra 17.12.2013 Güncel Kanal Listesi

* Tuner Ayarları yukarıdaki sıralamaya göre ayarlıdır.. 42E - 7E - 13E - 19.2E

* Kanal Listesi EPG Ayarlı Listedir

* 4 uydunun Kanal Listesindeki Piconların hepsi cihaza yüklüdür. Sat, Provider, Emu vs vs. piconlarda yüklüdür.

* CCCam 2.3.0 Kuruludur ve çalışır durumdadır.

* Güncel channel.info , channel.provider ve channel.prio yüklüdür

* Stabil kullanıma yönelik gerekli tüm ayarlamalar yapılmıştır...

* Kendi modlamış olduğum Altyazı Oyatıcı Subtitle Player by DD v.3.27 yüklüdür...

* kanal listesinde IPTV altında ve stream tv plugininde örneklendirilmiş iptv adresleri vardır.. örneklere bakarak listenizi genişletebilirsiniz...

Gereksiz tüm 3.Parti Eklenti vb. şeyler silinmiştir. VTI Panelinden veya Eklenti panelinden isteğinize göre kullanmak istediğiniz eklentilerin sürücülerin ve diüer yazılımların kurulumlarını yapabilirsiniz..

her zamanki gibi Image'yi cihazı olabildiğince stabil kullanıma yönelik hazırlamaya çalıştım..

Güle Güle Kullanın

Not: Arkadaslar bu backup dan sonra bi ihtimal orjinal imagenin veya diğer herhangi bir teamın open atv,pli,vix olabilir backupunu yayınlayacağım sonra backup yayınlamayı düşünmüyorum, ben diğer backup veren arkadaşlar gibi sıkca backup vermedim biliorum, bu backupla beraber sanırım 5 yapıyor, nedeni E2 dünyasında henuz 2 senemi tamamlamak üzere olmam vede çok backup yerine az ama öz mantığı ile hazırlayıpda sunmak istemem.. belki dikkatinizi çekmiştir veya çekmemiştir, backup yayınlamakda ki tek amacım ve userler için isteğim tamamen kaliteli kullanımı standart haline getirebilmektir.. elimden geldiğince yapmaya çalıştım birilerinin işine yaradıysa ne mutlu bana hoşcakalın sevgiyle kalın...

chea3cr1gv02996vz.jpg

ccprrw2x36wso0xu2.jpg

ccprshcw85g5v0cp6.jpg

ccprtvxbdappicd3e.jpg

ccprugbz6k8mbt26i.jpg

ck5zel3j6w92689t0.jpg

ck0wtwopigsfozxyc.jpg

link:http://www.tvimages.com/upload/inde..._6.0.4_backup-image_2013-12-17.rar&directory= VuPlusUNO/Backup/Vti&
güle güle kullanın

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.