gittigidiyor

VuDuO²_PowerVu_Kodi.17.1_Backup

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,291
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Merhaba dostlar. Backupda yapılan bazı işlemlerden bahsedeyim.
wave.gif


Ses ve görüntü ayarları.

W06XlQ.jpg


Emu Cams : Config dosyalar yüklü kendi bilgilerinizi Ccam.cfg etc/Ncamserver ve oscam oscam server bilgileri Etc/tuxbox/config altı

r3myBV.jpg


Picon yüklenmedi isteyen USBstcik yada hdd içerisine atıp Vti panelden Devicesmanager,den Media/hdd olarak mount edip gösterebilir ayarlıdır.

Kanal list Buket 42-19-13-4.8 isteyen eklenti bölümünde @ydıns@t_iptv den iptv ekleme yapabilir tercihe göre eklemedim.

YDjVMD.jpg

ojYy2q.jpg


OpenVPN Kuruludur ccam yada oscam paylaşım yaparken ile aynı anda kullanmayın VPN Mediaportal yada diğer pliginlerde porn linglerin çalışabilmesi içindir haftada bir Buradan Password şifresini alıp /etc/openvpn/ İçindeki login dosyasına girilmesi gerekmektedir ve eklenti bölümünde Openvpn eklentiden Start Openvpn yeşil tuş ile çalıştırılmalıdır.

m3rR5V.jpg


Eklenti uygulamalar:

z32yRO.jpg

ojYynQ.jpg

gq4bjb.jpg

r3myd1.jpg

W06orN.jpg

m3rRrP.jpg

X0DQG6.jpg

Np9vBP.jpg

ojYD4k.jpg


gq4byL.jpg

O03aB5.jpg


Download
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst