gittigidiyor

WhatsApp 1 Kasım’dan itibaren bazı telefonlarda kullanılamayacak

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
WhatsApp uygulamasının 1 Kasım’dan itibaren bazı telefonlarda artık kullanılamayacağı açıklandı.


WhatsApp’ın internet sitesinden yapılan duyuruda, uygulamanın Android için OS 4.1, iPhone için ise IOS 10 ve üzerini kapsayan sistemde kullanılabileceği açıklandı.




Hangi telefonlarda artık WhatsApp kullanılamayacak?​


iPhone SE (2016), iPhone 6s ve 6s Plus kullanıcıları, iOS 9 sistemini iOS 10’a yükseltirlerse uygulamayı kullanmaya devam edebilecekler.


Android sisteme sahip olan Samsung Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Galaxy SII, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2, Galaxy Core and Galaxy Ace 2, LG Lucid 2, Optimus F7, Optimus F5, Optimus L3 II Dual, Optimus F5, Optimus L5, Optimus L5 II, Optimus L5 Dual, Optimus L3 II, Optimus L7, Optimus L7 II Dual, Optimus L7 II, Optimus F6, Enact , Optimus L4 II Dual, Optimus F3, Optimus L4 II, Optimus L2 II, Optimus Nitro HD and 4X HD, and Optimus F3Q, ZTE Grand S Flex, ZTE V956, Grand X Quad V987 and Grand Memo, Huawei Ascend G740, Ascend Mate, Ascend D Quad XL, Ascend D1 Quad XL, Ascend P1 S, and Ascend D2, Sony Xperia Miro, Sony Xperia Neo L, Xperia Arc modellerinde ise artık Whatsapp uygulaması desteklenmeyecek.
 

sahin

Vip Üye
Katılım
19 May 2014
Mesajlar
231
Tepkime puanı
34
Puanları
28
Yaş
60
Konum
GB
Web sitesi
meettomy.site
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim. Bunca kötü gidişatın ardından bu da milletin yarasına tuz biber olacak bir haber...umarım alternatif bir şeyler vardır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst