gittigidiyor

WhatsApp'ta Otomatik Medya İndirmeyi Nasıl Kapatılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]WhatsApp'ta Otomatik Medya İndirmeyi Nasıl Kapatılır?[/h][h=2]WhatsApp kullanıcıları farkında olmadan mobil veri tüketimini aşırı şekilde harcadığı detaylardan bir tanesi de otomatik medya indirme seçeneğidir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
whatsapp-ta-otomatik-medya-indirmeyi-nasil-kapatilir.jpg
WhatsApp kullanıcıları özellikle mobil veri kullanımı sırasında otomatik medya indirme seçeneğini aktif hale getirmesi halinde WhatsApp üzerinden paylaşılan tüm veriler otomatik bir şekilde indirilecek ve kontrolsüz bir şekilde veri harcanmasına neden olunacaktır. Bu nedenle mobil verinin kontrollü bir şekilde harcanması amacıyla kişilerin otomatik medya indirme seçeneklerini doğru bir şekilde ayarlanması gerekir.
Fotoğraflar, videolar ya da farklı içeriklerin gönderilebildiği WhatsApp yüksek boyutlu dosya transferine izin verdiğinden dolayı mobil verinin kısa süre içerisinde tüketilmesine neden olabilmektedir. Bu bakımdan kullanıcıların WhatsApp ayarlarında bu işlemleri kontrol etmesi önerilmektedir. Android işletim sistemine sahip telefonlarda WhatsApp uygulaması açıldıktan sonra ayarlar, sohbet ve aramalar bölümü üzerinden medyayı otomatik indir seçeneği kolay bir şekilde bulunabilir.
Bu bölüm üzerinden yapılacak işlemler sayesinde Otomatik veri indirme seçenekleri kolay bir şekilde tespit edilebilecektir.
medyayi-otomatik-indir.jpg

Bu ayarları yapmanız ile birlikte herhangi bir sorun yaşamadan kişiler kolay bir şekilde mobil veri tüketimini ayarlayabilecektir.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst