gittigidiyor

Windows 10 En iyi Antivirüs Programları 2016

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows10-titus.jpg



@mehmetkarahanlı@





Windows ile artık önyüklü olarak gelen Windows Defender, Windows 10 ile birlikte daha da gelişmiş bir yapıda ancak bir çok kullanıcı gerçek zamanlı koruma sağlayan güvenlik programını kullanmıyor. Windows 10 için alternatif bir antivirüs arıyorsanız bu makalemiz tam size göre.Windows 10 En iyi Antivirüs Programları 2016

360 Total Security: Windows 10 En iyi Antivirüs Programları

360-total-sec.jpg

Windows 10 ile tam bir uyumluluk içinde çalışan 360 Total Security, adından da anlaşılacağı üzere bilgisayarlar için tam bir güvenlik kalkanı. Türkçe dil desteği sağlayan ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz program, sizin için gerçek zamanlı bir koruyucu ile birlikte geliyor. Aynı zamanda harici depolama birimlerinden bilgisayarınıza bulaşan zararlılar için de güvenlik sağlıyor.
İndir

360 Total Security Ücretsiz Antivirüs Yazılımı

Avast Free Antivirus:

avast-free-antivirus-2015.png

Ücretsiz bir antivirüs olmasına rağmen milyonların güvenini kazanmış olan nadir antivirüs yazılımlarından biri olan Avast Free Antivirüs ile tek bir tıklamayla bilgisayarınızı güvenlik ihlallerine karşı koruma altına alan en başarılı yazılımlardan bir tanesidir.Windows 10 En iyi Antivirüs Programları
İndir

Avast Free Antivirus Bedava Antivirüs Programı

Windows10-titus.jpg


AVG Internet Security:

avg-internet-security-2015.png

Windows 10 bilgisayarınızı tam koruma altına alabilmiş olan bütün sızıntıların önünü kesen bir çok özelliğe sahip AVG Internet Security sizlerin ihtiyacını fazlasıyla karşılayacağına eminiz.
İndir

AVG Internet Security Antivirüs ve İnternet Güvenlik Programı

Bitdefender Internet Security:

bitdefender-is-2015.jpg

3 yıl boyunca üst üste en iyi koruma performansı sunan ender yazılımlardan olan Bitdefender Internet Security, Windows 10 ile tam uyumlu çalışmasıyla dikkat çekiyor.
İndir

BitDefender Internet Security Bitdefender İnternet Güvenliği Programı

BullGuard Internet Security:

bullguard-is.jpg

Bir çok ücretli yazılıma kıyasla 60 gün boyunca ücretsiz bir şekilde deneyebileceğiniz ender güvenlik yazılımlarından olan BullGuard Internet Security, düşük donanıma sahip bilgisayarlar için tasarlanmış olmasıyla sisteminizi yormadan bütün koruma görevini üstüne alıyor. Windows 10 En iyi Antivirüs Programları
İndir

BullGuard Internet Security İnternet Güvenlik Programı

Emsisoft Anti-Malware:

emsisoft-antimalware-2015.png

Ek özellikler sunmamış olsa bile sisteminizi her türlü zararlıdan uzak tutan Emsisoft Anti-Malware, arkaplanda çalışan bir çok zararlıya karşı etkili bir silah.
İndir

Emsisoft Anti-Malware Zararlı Yazılımları Temizleyen Program


Windows10-titus.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows10-titus.jpg


ESET Smart Security:

eset-smart-sec-8.jpg

Türkçe dil desteği ile ülkemizin beğenilen güvenlik yazılımlarından olan ESET Smart Security, sürekli güncel veri tabanıyla sistemi gerçek zamanlı olarak koruma altına alıyor. 30 günlük ücretsiz deneme süresi olduğunu da belirtelim.
İndir

ESET Smart Security Kapsamlı Bilgisayar Koruma Yazılımı

F-Secure Internet Security:

fsecure-is-2015.png

Windows 10 ile uyumlu güvenlik yazılımlarından biri olan F-Secure Internet Security kendisine o kadar güveniyor ki 30 gün boyunca para iade garantisi bile veriyorlar. Basit arayüzü ve etkili koruma kalkanı ile yaptığınız bütün işlemleri güvenle yapabilirsiniz.
İndir

F-Secure Internet Security Virüs Trojan ve Spyware Koruma Programı

Kaspersky Internet Security:

kaspersky-is-2015.jpg

Kaspersky en çok bilinen güvenlik yazılımları arasında yerini alıyor. Windows 10 teknik önizleme sürümünde çalışmıyordu anca final sürümü ile birlikte tam bir güvenlik uzmanı diyebiliriz. Aynı zamanda mobil cihazlar için de güvenlik çözümleri sunuyor.
İndir

Kaspersky Internet Security Kaspersky Bilgisayar ve İnternet Koruma Programı

McAfee Internet Security:

mcafee-is-2015.jpg

McAfee bir aralar Windows yüklü bilgisayarlara önyüklü olarak gelen bir güvenlik yazılımı olarak anılıyordu. Ücretsiz olmasından dolayı tercih ediliyor ve Windows 10 ile de tam uyumlu bir şekilde çalışıyor. 30 günlük para iade garantisi olduğunu da belirtmekte fayda var.
İndir

McAfee Internet Security İnternet Güvenlik Programı

Panda Free Antivirus:

panda-free-antivirus-2015.jpg

Ev kullanıcılarının tercih ettiği ücretsiz ve etkili antivirüs programlarından birisi olan Panda Free Antivirus, modern bir arayüzle dikkat çekiyor ve sizi USB aygıtlarından gelecek tehditler dahil bir çok zararlı yazılıma karşı etkili bir silah.
İndir

Panda Free Antivirus Ücretsiz Antivirüs ve PC Güvenliği Programı

Trend Micro Titanium Maximum Internet Security:

trendmicro-max-is-2015.jpg

Bilgisayarlar ve mobil cihazlar için etkili koruma isteyen kullanıcılar için üretilmiş Trend Micro Titanium Maximum Internet Security, bulut tabanlı koruma sağladığı için zararlı yazılımları diğer antivirüslerden daha hızlı bir şekilde tespit edebilmekte. Windows 10 En iyi Antivirüs Programları
İndir

Trend Micro Titanium Maximum Security Trend Micro Titanium Yüksek Seviye Güvenlik Programı

Windows10-titus.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst