gittigidiyor

Windows 10 Enterprise Version 1511 MSDN Türkçe Full İndir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows 10 Enterprise Full Versiyon indir

Windows 10 Enterprise Version 1511 MSDN Türkçe Full Ücretsiz İndir




Windows 10 - Enterprise Version 1511 MSDN Sürümüdür. Yeni çıkan bu versiyon da (v.1511) sistem performans açısından oldukça geliştirilmiş ve stabil bir hala getirilmiştir. Tamamen orjınal el değmemiş iso kalıbıdır. Enterprise sürümü Kurumsal, orta ve büyük kuruluşların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış ek özelliklere sahip olan sürümdür. En gelişmiş özelliklere sahip olan sürüm budur. 64 bit ve 32 bitlik versiyonlar ayrı ayrı paylaşılmıştır. Her iki versiyonda Türkçe Dil desteğine sahiptir. 12.11.2015 itibari ile çıkan yeni saf orjınal iso kalıbıdır. 64 Bit olan ISO kalıbı aynı zamanda UEFİ desteğine da sahiptir. Kurulum sırasında gerekli olacak Serialler RAR içerisinde mevcuttur.


MSDN NEDİR ?

MSDN- Microsoft Developer Network Microsoftun sanal mağazasıdır. Mağaza Kullanıcıların orjınal ürünleri satın alıp kullanmalarına olanak sağlar. Microsoft'un bir nevi sanal mağazasıdır. Mağazalarda kutu içerisinde gördüğünüz ürünler ile bu sitede yer alan ürünler aynıdır. Kısaca Ücretli üyelik ile windows ürünlerini alabildiğiniz sanal bir markettir​


- EKRAN GÖRÜNTÜLERİ -



- USB YE YAZDIRMA ARACI İNDİR -

RUFUS PROGRAMINI İNDİRMEK İÇİN


- ETİNLEŞTİRME YÖNTEMİ -

ETKİNLEŞTİRME PROGRAMINI İNDİRMEK İÇİN


TURBOBİT ve UPTOBOX LİNKLER EKLENDİ, USERSCLOUD LİNKLER HAZIRLANILIYOR


normal-indir2013.png


TurboBit indir - 64 BİT


TurboBit indir - 32 BİT


UptoBox indir - 64 BİT


UptoBox indir - 32 BİT


UsersCloud indir - 64 BİT


UsersCloud indir - 32 BİT



Boyut: 3.5 GB - 64 BİT / 2.5 GB - 32 BİT
Virüs Taraması: Weproot / Temiz

Windows 10 Enterprise Full Tam indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst