gittigidiyor

Windows 10 Home Türkçe 32 Bit ve 64 Bit ISO İndir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Merhaba, değerli okuyucular. Bildiğiniz gibi bugünden itibaren Windows 10 kullanıma sunuldu. Pek çok sitede güvenli olmayan .iso dosyaları paylaşılmaya başlanmış. Bu yazımızda Windows 10 Home 32 Bit ve Windows 10 Home 64 Bit kurulum dosyalarını Microsoft’un sunucularından güvenli bir şekilde indirmenin yöntemini anlatacağım. Bu sayede, içine herhangi bir yazılım enjekte edilmiş olma ihtimaline sahip, güvenilirlikten uzak .iso dosyaları yerine orjinal Windows 10 .iso kurulum dosyalarına sahip olabileceksiniz.
Türkçe Windows 10 Home 32 Bit ISO Dosyası Nasıl İndirilir?



  1. Öncelikle aşağıdaki bağlantıdan “Manuel Windows 10 Yükseltme ve İndirme Aracı (MediaCreationTool.exe)“nı indirmelisiniz.
    32 Bit sistemler için:
    http://download.microsoft.com/downlo...eationTool.exe
    64 Bit sistemler için:
    http://download.microsoft.com/downlo...ionToolx64.exe
  2. İndirdiğiniz MediaCreationTool.exe dosyasına çift tıklayın ve çalıştırın.
  3. Açılan pencereden, “Başka bir bilgisayar için yükleme medyası oluştur” seçeneğini seçin ve İleri butonuna tıklayın.
    Windows 10 Türkçe ISO İndir 1. Adım: Başka bir bilgisayar için yükleme medyası oluştur

  4. Açılan pencereden, Dil olarak, kullanmak istediğiniz dili (Biz Türkçe’yi seçtik), Sürüm olarak, sahip olduğunuz Windows 8 ya da Windows 7sürümünün karşılığı olan sürümü (Hangi sürümün hangisine karşılık geldiğini alt satırda paylaştığım bağlantıdaki tablodan görebilirsiniz), Mimariolarak da 32 Bit‘i seçin ve İleri butonuna tıklayın.
    Windows 7 ve Windows 8 Kullanıcılarının Geçiş Yapabileceği Windows 10 Sürümleri
    Windows 10 Türkçe ISO İndir 2. Adım: Dil, Mimari ve Sürüm Seçimi
  5. Aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi; “Kullanılacak medyayı seçin” başıklı bir pencere gelecek. Biz, Windows 10 ISO dosyasını indirmek istediğimiz için “ISO Dosyası” seçeneğini seçerek “İleri” butonuna tıklıyoruz.
    Windows 10 Türkçe ISO İndir 3. Adım: Kullanılacak medyayı seçin
  6. İndirilecek “Windows.iso” dosyasının kaydedileceği konumu seçin, “Kaydet” butonuna tıklayın.
    Windows 10 Türkçe ISO İndir 4. Adım: ISO dosyasının kaydedileceği yeri seçin
  7. Tebrikler. Windows 10 Home Türkçe ISO dosyanız indiriliyor. Bu dosyayı kullanarak temiz Windows 10 kurulumunu yapabilirsiniz. Üstelik Microsoft güvencesiyle

Not: Eğer Windows 8.1 ya da Windows 7 kullanıcısı iseniz, kullandığınız işletim sistemi orjinal lisansa sahipse ve siz Windows 10'a ücretsiz geçiş yapmak istiyorsanız, öncelikle yapmanız gereken şey "Yükseltme Kurulumu". Bu kurulum sırasında size orjinal Windows 10 lisansı tanımlanacak. Eğer yükseltme yapmadan, doğrudan ISO dosyası ile kurulum yaparsanız bu lisansı alamazsınız! Bu yüzden önce yükseltin ve lisansınızı alın, sonra temiz kurulum yapın.İndirMicrosoftÖnerilerimizWindows 10Windows 10 HomeWindows 10 İndirWindows 10 ISO İndirWindows 10 Türkçe
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst