gittigidiyor

Windows 10 İçin İndirme Yöneticisi Programları İndir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
microsoft-windows-10-mobile-redstone-guncellemesi-icin-testlere-basladi-39277.jpg

Windows 10
‘a geçen kullanıcılara lazım olan ve kullanıcıların arayıp de bulamadığı bir kategori de indirme yöneticileri programlarıdır.

Siz değerli Windows 10 kullanıcıları için en iyi indirme yönetici programlarını derledik.
windows10_icin_indirme_yonetici_programlari-701x336.png

Windows 10’a kurduğunuz andan itibaren tüm indirme işlemlerinizi yönetecek olan mükemmel bir internet indirme hızlandırıcısı, Rapidshare ve Megaupload gibi sitelerden ve Taringa gibi sosyal ağlardan hızlı ve etkili bir şekilde dosya indirmenizi sağlayan bir dosya indirme programı, bir uTorrent programı veya isterdoğrudan bağlantı, ister flash videosu veya torrent olsun, indirmelerinizi yöneten bir uygulama arıyorsanız doğru adrestesiniz.
Bu konumuzda size yukarıda açıkladığımız olanakları sağlayacak indirme yöneticisi programlarını listeledik ve indirme linklerinden bu programlara ulaşabilirsiniz.
Windows 10 İçin İndirme Yöneticisi Programları Listesi




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst