gittigidiyor

Windows 10 İçin İnternet Tarayıcısı İndir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
microsoft-windows-10-mobile-redstone-guncellemesi-icin-testlere-basladi-39277.jpg

Büyük güncelemelerden sonra yazılımlar gelmeye başladı ve Windows 10 sistemindeki version kendini tamamlamaktadır
Değerli Windows 10 kullanıcıları, her ne kadar Windows 10’un yeni internet tarayıcısı olacak olan
Microsoft Edge
‘i kullanacak olsanız da alternatif olarak sisteminizde kullanmanız için en çok kullanılan 5 adet
internet tarayıcısı
programını sizler için derledik.
windows10_icin_tarayici_indir2-702x336.jpg

En yenilikçi internet sitelerini gezerken hız ve güvenlik problemleri yaşamak istemeyen Windows 10 kullanıcıları içinde ideal olabilecek şekilde tarayıcıları derledik.
Windows 10 İçin İnternet Tarayıcıları İndirme Listesi



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10 Anti Google Chrome Çıktı![/h][h=2]Microsoft tarafından yapılan bir yazılım, Windows 10’da Google Chrome kullanıcılarını hedef alıyor. Kullanıcılara uyarı veren Microsoft, Edge kullanılmasını istiyor.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-anti-google-chrome-cikti.jpg
İnternet tarayıcı sektörünün en çok tercih edilen tarayıcısı Google Chrome olurken, Microsoft kendi tarayıcısının ön plana çıkarmak için her yolu deniyor. Geçtiğimiz günlerde fraklı testler ile Microsoft Edge’i öven Microsoft, şimdi de kullanıcıları uyarmaya başladı.
Windows 10 kullanıcıları için bildirim alanında yapılan uyarılar ile Google Chrome kullanımından vazgeçilmesi ve Microsoft Edge kullanılması öneriliyor. Üstelik yüzde 36’ya varan bir tasarruf sağlanabileceği de ifade edilirken, Google Chrome için RAM’in suyunu çekiyor ifadeleri kullanılıyor.
Windows 10 üzerinden yayınlanan bu mesaj ile birlikte Microsoft’un Google Chrome karşı savaş açtığı net bir şekilde görülürken, hedefinin Chrome kullanıcılarını Edge’ye geçiş yapması. Fakat bugüne kadar Edge için her ne kadar iyileştirmeler yapılmış olsa da kullanıcıların yeni tarayıcıya çok fazla ilgi göstermediği de görülüyor.
Microsoft Haklı
Microsoft, söylemlerinde her ne kadar haklı olsa da markanın planları şu ana kadar tutmuş değil. Chrome kullanım oranları düşerken, bu payı Opera’nın aldığı görülüyor. Bu bakımdan şu ana kadar Edge için olumlu bir gelişme yaşanmamış durumda. Explorer ile yoğun eleştiri alan Microsoft bu alandaki yenliklere geç kalınca, pek çok kullanıcısını kaybetmişti.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
windows-10-icin-ilk-buyuk-guncelleme.jpg

9376fe8885fb.700x453.jpeg


Microsoft, Windows 10 için geliştirdiği yeni tarayıcısı Microsoft Edge için eklenti desteği özelliğini yakında kullanıma sunmaya hazırlanıyor.
windows-10-icin-ilk-buyuk-guncelleme.jpg



microsoft_edge_620x280.jpg


Microsoft’un Windows 10 işletim sistemi tanıtımında en çok dikkat çeken yeniliklerden biri de Microsoft Edge tarayıcı olmuştu. İnternet Explorer’ın yerini alan Microsoft Edge tarayıcı sade ara yüzü, kullanışlı özelliklerinin yanında Google’ın Chrome tarayıcısı benzeri eklenti desteğine sahip olması ile ilgi görmüştü.
windows-10-icin-ilk-buyuk-guncelleme.jpg


Winbeta ve thurrott com’da verdiği bilgilere göre Microsoft Edge için eklenti desteği özelliği çok yakında Windows Insider kullanıcıları için yayınlanacak olan yeni Windows 10 Redstone ön izleme sürümünde kullanıma sunulacak. Fakat bu bilgi henüz resmi olarak teyit edilemedi. Microsoft Edge için eklenti desteği özelliğinin kullanıma sunulması ile birlikte Microsoft, tarayıcı cephesindekş rakibi Google Chrome ile arasındaki bir farkı daha gidermiş olacak.

windows-10-icin-ilk-buyuk-guncelleme.jpg



Gelen bilgilere göre muhtemelen bir veya iki Yapı sonra Windows Insider kullanıcıları için sunulacak olan Microsoft Edge tarayıcı için eklenti desteği özelliği, Windows 10 kullanıcılarına ise Windows 10 Redstone güncellemesi ile birlikte sunulacak. Windows 10 Redstone güncellemesi ise iddialara göre 2016 Haziran ayı itibariyle tüm Windows 10 kullanıcıları için yayınlanacak.
windows-10-icin-ilk-buyuk-guncelleme.jpg


Microsoft Edge Eklenti Desteği, Windows 10 işletim sistemi için ilk büyük yeni özellik olacak. Fakat bu özelliğin, özellik güncellemesi olarak adlandırılan Windows 10 Redstone güncellemesi ile birlikte sunulacak olan özelliklerden sadece bir tanesi olacağı ve çok daha fazla yeni özelliğin Windows 10 Redstone güncellemesi ile birlikte kullanıcılara sunulacağı belirtiliyor.

windows-10-icin-ilk-buyuk-guncelleme.jpg

maxresdefault.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst