gittigidiyor

Windows 10 Kurulum DVD'si Nasıl Oluşturulur?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10 Kurulum DVD'si Nasıl Oluşturulur?[/h][h=2]Bilgisayarına Windows 10 işletim sistemini kurmak ya da yeni temiz bir kurulum ile bilgisayarı yenilemek isteyenler kişiler bu konuda Microsoft'tan destek alabilir.[/h]
windows-10-kurulum-dvd-si-nasil-olusturulur.jpg
Microsoft tarafından resmi internet sitesi üzerinden sunulan hizmetler ile birlikte kullanıcıların Windows'un orijinal dosyalarını indirebilmesi ve kurulum DVD'si ya da USB'si hazırlayabilmesi mümkün duruma getirilmiştir. Bu bakımdan herhangi bir şekilde ücret ödemeden sizler de sunulan bu imkandan yararlanarak bilgisayarınıza temiz ve orijinal bir Windows kurabilirsiniz.
Üstelik Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemine sahip kullanıcıların Windows anahtarı üzerinden Windows 10 kullanabilmesi de mümkün olduğundan dolayı kolay bir şekilde bu konudaki işlemler gerçekleştirilebilmektedir. Windows USB'si ya da kurulum DVD'si oluşturmak için Microsoft internet sitesine giriş yapılması ve bu internet sitesinde yer alan adımların takip edilmesi gerekmektedir.
Medya Oluşturma Aracını İndirin
Bu doğrultuda kişilerin medya oluşturma aracını bilgisayarlarına indirmesi ve bu medya oluşturma aracı üzerinden işlemlerini sürdürmesi gerekmektedir. Windows işletim sistemlerine özel olarak geliştirilmiş olan bu program sayesinde kolay bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Araç ile birlikte yapılabilecek iki farklı seçenek bulunmaktadır.
Bu seçenekler uygulama ile sistemin Windows 10'a yükseltilmesi ve temiz bir kurulum yapmak adına USB veya DVD kurulum dosyalarının hazırlanmasıdır.
İki seçenekten birisini tercih ederek sizler de sisteminizi iyileştirebilir ve sorunsuz bir şekilde bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Microsoft'un ücretsiz olarak sunduğu bu hizmet sayesinde orjinal dosyalara sahip olarak kolay bir şekilde bu imkanlardan yararlanabilirsiniz.
Microsoft medya oluşturma sayfası için tıklayınız.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst