gittigidiyor

Windows 10 Mobile Continuum Özelliğini Otomobil Ekranlarında da Yaşamak Mümkün

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
interneti-somuren-windows-10-un-otomatik-guncellemeleri-nasil-kapatilir-705x290.png

@mehmetkarahanlı@
Gelişen Windows 10 artık otomobil bilgisarayındadır

windows-10-continuum.jpg


Windows 10 Mobile Continuum Özelliğini Otomobil Ekranlarında da Yaşamak Mümkün

Aslında böyle bir özellik resmi olarak açıklanmadı fakat bir kullanıcının denemesi sonucu Windows 10 Mobile akıllı telefonların, otomobillerin araç içi ekranlara da bağlanabildiği ortaya çıktı.
363478.jpg

Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi ile birlikte çok güvendiği ve üzerinde titizlikle durduğu yeni bir teknolojiyi daha tanıttı. Akıllı telefonlarla daha büyük ekranlara bağlanarak bilgisayar deneyimi yaşanmasını sağlayan Continuum teknolojisi, şimdiden üreticilerin üzerinde en çok durduğu ve gerçek birer taşınabilir bilgisayar deneyimi vaad ettikleri bir özellik olma yolunda. Bugün bir kullanıcıdan gelen görsel ise Continuum teknolojisinin ne gibi imkanlar sağlayacağı açısından güzel bir örnek oldu.
interneti-somuren-windows-10-un-otomatik-guncellemeleri-nasil-kapatilir-705x290.png


Windowscentral okurlarından Matthew Johnson tarafından Twitter'da yayınlanan bir görsel, Windows 10 Mobile işletim sistemli ve Continuum teknolojisini destekleyen akıllı telefonların, araç içi ekranlara bağlanarak Continuum kullanımına izin verdiğini ortaya çıkardı. Fakat Matthew Johnson açıklamasında, kullandığı araç içi ekranın dokunmatik desteği olmadığı için tam bir Continuum deneyimi yaşayamadığını belirtiyor.
windows-10-mobile-continuumjpg1461403446.jpg

Aslında araç içi ekranlarda bu tür deneyimler ilk değil. Zira daha önce de Android işletim sistemi ile çalışan Radyo CD çalar cihazları Çin merkezli girişimciler tarafından üretilmişti. Fakat Windows 10 Mobile için ilk olsn bu gelişme, Continuum teknolojisi sayesinde çok daha gelişmiş r müzik ve video deneyimi ile yolculukları mümkün kılabilir. Bu da Windows 10 Mobile platformunda için önümüzdeki dönemde ciddi bir avantaj oluşturabilir.
interneti-somuren-windows-10-un-otomatik-guncellemeleri-nasil-kapatilir-705x290.png

Microsoft, Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi ile Continuum teknolojisini geliştirmeye devam ediyor. Yaz aylarında kullsnıma sunulacağı belirtilen Redstone güncellemesinin ikinci nesil Continuum özelliklerini de beraberinde getireceği ve Continuum teknolojisine daha gelişmiş kullanıcı deneyimleri kazandıracağı belirtiliyor.
interneti-somuren-windows-10-un-otomatik-guncellemeleri-nasil-kapatilir-705x290.png
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst