gittigidiyor

Windows 10 Mobile güncellemesini cihazları için sunmaya başladı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Windows10Header8.png

Microsoft, sonunda merakla beklenen Windows 10 Mobile güncellemesini eski cihazlarına sunmaya başladı…

windows_10_Mobile_620x280-3.jpg

Akıllı telefon pazarının önemli firmalarından olan Microsoft, yazılım olarak Android ve iOS karşısında geliştirdiği Windows işletim sistemi ile mücadelesini sürdürürken, geçtiğimiz sene duyurduğu ve sonrasında da satışa sunduğu Lumia 950, Lumia 950 XL ve Lumia 550 modelleri ile yeni işletim sistemi Windows 10 Mobile’ı da pazar sunmuştu.

windows-10-mobile-2-1.jpg

Microsoft, Windows 10 Mobile işletim sistemini güncelleme olarak daha önceki bazı modellerine de sunacağını daha önce duyurmuştu ve sonunda büyük gün geldi çattı. Teknoloji devi firma, bir çok cihazı için Windows 10 Mobile güncellemesini yayınlamaya başladığını duyurdu. Windows 10 Mobile güncellemesini alan cihazlar Windows Phone 8.1 üzerinde çalışan akıllı telefonlar olurken listeyi aşağıda bulabilirsiniz. Sadece Microsoft’un Lumia modelleri değil ayrıca diğer bazı üreticilerin cihazları da güncelleme almaya başladı.

images

Bu cihazlara sahip olan kullanıcılar Windows Store üzerinden Microsoft’un UpdateAdvisor uygulamasını indirerek, güncellemeye kavuşabilirler. Uygulamaya BURADAN ulaşabilirsiniz.

• Lumia 1520
  • Lumia 930
  • Lumia 640
  • Lumia 640XL
  • Lumia 730
  • Lumia 735
  • Lumia 830
  • Lumia 532
  • Lumia 535
  • Lumia 540
  • Lumia 635 1GB
  • Lumia 636 1GB
  • Lumia 638 1GB
  • Lumia 430
  • Lumia 435
  • BLU Win HD w510u
  • BLU Win HD LTE x150q
  • MCJ Madosma Q501

nov-update.jpg

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.