mehmetkarahanlı
Aktif Üye
Microsoft’un hafta başında Windows Insider programı çerçevesinde yayınlanan Windows 10 Mobile Yapı 10586.164 sürümü, Windows Insider dışında da yayınlandı.

Microsoft, bu hafta başında Windows Insider programında Windows 10 Mobile işletim sistemi ile satışa sunulan modeller için yeni bir Windows 10 Mobile güncellemesi yayınlamıştı. Windows 10 Mobile Yapı 10586.164 sürümü, sadece Windows 10 Mobile işletim sistemi ile sunulan modellerin dahil edildiği Windows Insider development branch grubu için kullanıma sunulmuştu.
Dün ve bugün gelen bilgilere göre Windows 10 Mobile Yapı 10586.164 sürümü Windows 10 Mobile Lumia 950 ve Alcatel Fierce XL için toplu güncelleştirme olarak yayınlandı. Genel olarak hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içeren Yapı 10586.164, bazı küçük ara yüz değişiklikleri ve efektler de getiriyor.
Windows 10 Mobile Yapı 10586.164 İyileştirmeleri:
- Metin mesajları ve planlandığı gibi çalmayan alarm bildirimleri dahil, uygulama bildirimleri güvenilirliği için geliştirmeler.
- Veri ve pil kullanımını azaltmak için kısa mesaj yedekleme iyileştirmeleri.
- Microsoft Edge’de: Geç görünen veya gezinme sırasında devam eden adres çubuğu önerilerinin gizlenmeme sorunu düzeltildi. “Tüm sekmeleri kapat”a basınca kapatmama sorunu düzeltildi. Adres çubuğunda beklenildiği gibi çalışmayan Word Flow düzeltildi.
- Microsoft hesabı Outlook Posta, Outlook Takvim ve Kişiler uygulaması tarafından algılanmıyordu. Bu durum yeni bir kişi eklemek isteyen bazı kullanıcılarda Kişiler uygulamasının çökmesine sebep oluyordu. Bu sorun düzeltildi.
- Bazı kullanıcılar için uzun süreli kullanımdan sonra Wi-Fi bağlantısının geçici olarak kapatılmasına sebep olan sorun düzeltildi.
- Uygulamaları başlatılamaz halde bırakan bazı kullanıcılar için birinci taraf uygulama güncelleştirmelerinin başarılı olarak yüklenememesine sebep olan sorun düzeltildi.
- Pil kullanımı, Bluetooth bağlantısı ve işletim sistemi güvenilirlik geliştirmeleri.
Güncellemeyi, Ayarlar / Güncelleştirme ve Güvenlik / Güncellemeleri kontrol et butonuna tıklayarak kontrol edip telefonunuza yükleyebilirsiniz.