gittigidiyor

Windows 10 Mobile’da Uygulama Sıfırlama Seçeneği Olabilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]Uygulamayı Sıfırla olarak adlandırılan yeni bir pratik özelliği, Windows 10 Mobile sürümünde görebiliriz.[/h]Bu özellik, kullanıcıların bir uygulamayı ilk hallerine kolayca sıfırlamalarına izin verecek ve Windows 10 Creators güncellemesi ile gelmesi bekleniyor. Microsoft, bu özelliğin önizlemesini bu hafta Insider Preview’de yayınlayacak.
Uygulamayı Sıfırla seçeneği, kullanıcıların bir uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemesine gerek kalmadan, ilk kurulduğu durumuna geri döndürmelerine olanak tanıyor. Bu özellik, Android’deki “Önbelleği temizle” seçeneğine benzer bir şekilde çalışıyor.
Sıfırlama uygulaması, Windows 10 Mobile’da Ayarlar>Gelişmiş menüsünde bulunacak ve kullanıcıların istedikleri herhangi bir uygulamanın verilerini silmelerini sağlıyor. Bu özellik, önbellekte saklanan tüm verileri ve ayarları kaldırarak uygulamanın orijinal haline dönmesine yardımcı oluyor.
Uygulamayı Sıfırla veya Önbellek Temizle özelliği, disk alanı boşaltmak veya düzgün çalışmayan bir uygulamayı sıfırlamak için, verileri bir cihazdan temizlemeniz gerektiğinde size yardımcı oluyor. Böylece kullanıcılara daha fazla işlevsellik ve kolaylık sunuyor.
Windows 10 Creators Update’in Mart 2017’de çıkması bekleniyor. Microsoft, önümüzdeki yıl final sürümü çıkacak olan Insider Preview yapılarına küçük ama yararlı özellikler eklemeye devam ediyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst