gittigidiyor

Windows 10 oyunları artık çevrim dışı da çalışacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
windows-10-xbox-one.jpg


Windows 10 oyunları artık çevrim dışı da çalışacak

Windows 10 oyuncuları kendine çekmeye devam ediyor.


Oyunların teknoloji dünyasında edindiği yerin büyümeye devam etmesiyle, işletim sistemleri de bu konuda gelişiyor. Kullanıma sunulduğu günden beri gerek DirectX 12 desteği gerek ise Xbox oyunlarını PC’ye getirmesiyle ilgimizi çeken Windows 10, oyuncular için yenilikler yapmaya devam ediyor. Yapılan son duyuruya göre, Microsoft’un oyunlarını artık çevrim dışı da oynayabileceksiniz.


5c558ad5-19f8-4ab5-9f6b-9542c0796f2f.png

Bildiğiniz üzere, Microsoft E3 2016 fuarında duyurduğu Xbox oyunlarını Windows 10 kullanıcılarına da sunacağını açıklamıştı. İşletim sistemine entegre canlı yayın yapma desteğini oyunculara sunacağını açıklayan Microsoft’tan bir güzel haber daha geldi. Yapılan son duyuruya göre, Windows 10 oyunlarını artık çevrim dışı olsanız bile oynayabileceksiniz.
Oyuncular, oyunlarda kaydettikleri ilerlemelerini bir daha çevrim içi olduklarında otomatik olarak Xbox Live’a kaydedecek ve hiçbir kayıp yaşamayacaklar. Bu sistemi desteklemeye karar veren geliştiricilerin oyunlarını, şu andan itibaren çevrim dışı olarak oynayabilirsiniz. Çevrim dışı modu aktif etmek için ise bir buton bulunmuyor, buradaki resmi açıklamadan nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst