gittigidiyor

Windows 10 Pro [x32 - x64] - Mart 2018 - Türkçe

By J0K3R

Aktif Üye
Katılım
13 Mar 2016
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Konum
Sakarya
Windows 10 Pro Türkçe ISO 32 ve 64 Bit İndir Tek Link (Resimli Anlatım)

9e21adb9ec50e0687269a05e0f089aef

Yazar |Cüneyt Çağala
Tarih | 27 Ocak 2018




windows-10-home-pro.jpg



Facebook Paylaş
Twitter Paylaş
Pinterest Paylaş
Email Gönder
Yorumlar
Bilgisayarınıza Windows 10 kurmak istediğinizde karşınıza Windows 10 Home ve Windows 10 Pro gibi iki seçenek çıkacaktır. Normal internette gezinen, film-video izleyip, müzik dinleyen bir kullanıcı için Windows 10 Home en uygun sürümdür. Ancak her zaman için normal kullanıcı olun veya olmayın en uygun sürümün Windows 10 Pro olduğunu söyleyebilirim. Windows 10 Pro içerisinde bir çok özellik barındıran ve her kullanıcıya hitap eden gelişmiş bir işletim sistemidir.Bir çok kişi Windows 10 indirmek istediğinde sağda-solda ne olduğu belli olmayan sitelerden işletim sistemini indirmeye kalkıyor ki ben buna şiddetle karşıyım. Bu tarz sitelerden indirdiğiniz işletim sistemi içerisine özel programlar ekleyerek bilgilerinizi çalmak isteyen bir çok kişi bulunuyor. Bu nedenle öyle-yada böyle orijinal işletim sistemini microsoftun sitesinden indirmeniz sizin için daha faydalı olduğunu düşünüyorum.Orjinalliği sorgulanabilir veya belli olmayan bir işletim sistemi bilgisayarınızın sürekli sorun çıkarmasına neden olabileceğini unutmayın. Bu tarz indirme sitelerinden vazgeçip microsoftun resmi sitesini kullanarak rahatlıkla Windows 10 Pro’yu bilgisayarınız ISO dosyası olarak indirebilir ve tekra-tekrar kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken aşağıda verdiğim linklerden doğrudan –Microsoft sitesinden- dilediğiniz paketi indirip bir DVD’ye yazdırıp bilgisayarınıza kurabilirsiniz.Windows 10 Pro Türkçe ISO 32 Ve 64 Bit İndir Tek Link (Resimli Anlatım)



  • [*=left]Windows 10 Home Orijinal 32 veya 64 Bit İndirme Aracı: Tıkla
    [*=left]Windows 10 Pro Orijinal 32 veya 64 Bit İndirme Aracı: Tıkla
1- İndirme aracı orijinal Windows 10 Pro veya Home’un ISO olarak bilgisayarınıza indirmenizi sağlayan bir araçtır. Ve bu doğrudan Microsoftun sunucularından çekilmektedir. En son sürümdür. Herhangi bir işleme tabi tutulmamıştır. İndirme aracını indirdikten sonra programı çalıştırın. Açılan pencerede başka bir bilgisayar için yükleme medyası oluşturun deyin. Yükseltme yaparsanız bilgisayarınızı kendiliğinden Windows 10 yapacaktır. Ancak yükseltme işlemleri bilgisayarları yavaşlattığından bu yöntemi tavsiye etmiyoruz.
windows-10-pro-indir.jpg

2- Windows 10 Home, Windows 10 Single Language, Windows 10 Pro seçeneklerinden birini tercih edin. Bilgisayarınızın donanımının yeterli olduğunu düşünüyorsanız Windows 10 Pro seçmeniz tavsiye ediyorum. Ben Windows 10 Proseçiyorum. Mimari olarak yine bilgisayarınız 32 Bit veya 64 Bit hangisini destekliyorsa birini seçin. 64 Bit seçiyorum ve ileri diyorum.
windows-10-indir-orjinal-iso.jpg

3- İsterseniz bir Flash Belleğe atabilirsiniz. Ancak bu konuda bilginiz yoksa Flash yerine doğrudan bilgisayarınıza indirmek için ISO dosyasını seçiyorum.
windows-10-iso.jpg

4- Ardından bilgisayarın neresine kaydetmek istiyorsanız orayı seçiyorsunuz. Masaüstünü seçiyorum.
windows-10-pro-orjinal-indir.jpg

5- Son aşamada ise Windows 10 yüklenmeye başlıyor. Yükleme %100 olduğunda otomatik ISO dosyası bilgisayarınıza indirdiğiniz yerde olacaktır. Bundan sonra bir ISO yazdırma programı (Nero vs.) ile DVD’ye yazdırın. İşlemimiz bu kadar.
windows-10-indirme-arac%C4%B1.jpg
 

hamza1977

Aktif Üye
Katılım
9 Şub 2015
Mesajlar
229
Tepkime puanı
14
Puanları
18
Konum
burasadan
error




BAĞLANTI BULUNAMADI

Aradığınız sayfayı bulamadık, silinmiş veya yayından kalıdırılmış.
 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
646
Puanları
113
Konum
ULM Donau
İndirme linkleri yenilendi.İndrme yapabilirsiniz
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst