gittigidiyor

Windows 10 Sistemindeki web tarayıcıların yapısı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ekran-Resmi1-950x594.jpg

16194.png

browsers.jpeg

web_browser_ballot.png

windows-10-da-o-olmayacak.jpg

1.jpg

spartan-web-uzerinde-goruldu-b_640x360.jpg
Windows 10 lansmanında tanıtımı yapılan, hakkında övgüyle söz edilen tarayıcı Spartan bugün web üzerinde görüldü. Geçen ay hakkında oldukça yazılıp çizilen Spartan'ın tüm özellikleri hazır gibi görünüyor.Windows 10işletim sisteminin teknik ön izleme sürümüne çok yakında gelebileceği dedikoduları devam ederken, bir Çin web sitesi olan ITHome sayfalarında görüntülenen Spartan heyecan yarattı. Kullanıcılar indirmek için bir bağlantı arasalar da bulamadılar.
Bir Microsoft ortağı olan ITHome şirketi sayfalarında verdiği görüntülerle Spartan hakkında detaylı bilgiler de veriyor. Tarayıcının web'de görünen görselleri oldukça detaylı ve kullanışlı bir internet aracıyla karşı karşıya olabileceğimizin de işareti. Cortana entegrasyonu da sağlanacak olan Spartan, özellikle kullanıcı dostu ancak son derece de detaylı menü tasarımlarıyla dikkat çekeceğe benziyor.
Her dolaşılan web sitesi için daha sonradan okuma listelerinin oluşturulabildiği Spartan, Cortana ile bir araya gelince görme engelliler için de büyük bir kolaylık sağlayacak. Sizi Çin ITHome sitesinden aldığımız Spartan görüntüleriyle baş başa bırakıyoruz.
spartan-web-uzerinde-goruldu-2b.jpg
spartan-web-uzerinde-goruldu-3b.jpg
spartan-web-uzerinde-goruldu-4b.jpg
windows-10-destekli-mozilla-firefox-40-yayinlandi-manset_640x360.jpg
Mozilla Firefox web tarayıcısı son dönemlerde giderek daha sık bir şekilde güncellenmeye başladı ve böylece diğer rakiplerinin önüne daha hızlı bir şekilde geçmesi hedefleniyor. Windows 10'un çıkışıyla birlikte diğer web tarayıcılarının da hemen güncellenmeleri tabii ki Mozilla'yı da tetikledi ve Windows 10 destekli Firefox 40 web tarayıcısı yayınlandı. Güncellemenin detaylarına biraz daha göz atarak bizleri bekleyen yeniliklerden bahsedelim.
Mozilla Firefox 40 ile birlikte gelen en büyük yenilik bir önceki paragrafta da bahsettiğimiz gibi Windows 10 desteği. Windows 10 her ne kadar pek çok Windows 8 ve 8.1 uyumlu programla sorunsuzca çalışsa da bazı ince performans ve güvenlik detaylarında farklılıklar oluşabiliyor. Bu farkları gideren ve sisteminizde en verimli şekilde çalışan Firefox 40, hem hızlı hem de etkili bir web gezintisi deneyimi sunuyor.
Tabii ki yeni sürümle gelen tek yenilik Windows 10 desteği değil. Bu sürümle birlikte istenmeyen program indirmelerine dair yeni korumalar getirildi ve kullanıcıların güvenli indirmeler gerçekleştirmeleri daha kolay hale geldi. Ayrıca Hello'ya gelen link ekleme desteği sayesinde sohbetlerin içeriğinin daha da netleşmesi sağlanmış.
Bu dikkat çekici yeniliklerin yanında kullanıcıların pek de dikkatini çekmeyecek ama gizli gizli daha iyi bir çalışma imkanı sunacak güvenlik ve performans iyileştirmeleri de Firefox 40'ta unutulmamışlar. Böyleliklevideo oynatma, ekranı kaydırma, sayfa yükleme gibi pek çok işlem esnasında daha sorunsuz ve sistem kaynaklarını verimli kullanan bir Firefox bizlere sunuluyor.
Geliştiriciler ise API üzerindeki bir kaç değişiklik ve yeni CSS filtreleme özelliklerinden faydalanabiliyorlar. Firefox 40'ı bir an önce indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanmayı unutmayın!
İndir39.02 MB

FirefoxMozilla'nın Popüler İnternet Tarayıcısı
İndir73.6 MB

FirefoxMac İçin Firefox İnternet Tarayıcısı
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft, Windows 10 ile birlikte Spartan kod adlı yeni bir web tarayıcısı sunmaya hazırlanıyor

internet-explorer-e1419872493677.png
Eylül ayında Windows 10 için perdeyi aralayan Microsoft, yeni internet tarayıcısını piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Windows 10’un yeni özelliklerini yakın zamanda tanıtacak olan şirketin, bununla birlikte Internet Explorer’ın yeni version IE 12 yerine “Spartan” kod adıyla anılan yeni internet tarayıcısının lansmanını yapması bekleniyor.

Yeni tarayıcının Internet Explorer’ın kapsamlı bir güncellemeyle gelecek bir sonraki versiyonu IE 12 olacağını bildiren haberlerin aksine, ZDNet’e göre , Microsoft piyasaya yeni bir internet tarayıcısı sunacak. Chakra JavaScript ve Trident rendering motorlarını kullanacak olan yeni tarayıcı, deneyim ve görünüş açısından Chrome ve Firefox’a benzeyecek. Bugün “Spartan” kod adıyla çalışmaları devam eden tarayıcının radikal bir değişiklikle, diğer tarayıcıların popüler eklentilerini desteklemesi bekleniyor.
Habere göre Microsoft, Internet Explorer ile yolları tamamen ayırmıyor. Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 10’un – en azından masaüstü versiyonunun- hem Spartan hem de IE 11 ile gelmesi bekleniyor. IE 11’in Windows 10’da uyumluluk desteği sağlarken, Spartan’ın Windows 10’un hem masaüstü hem de mobil versiyonlarında yer alacağı da haberdeki notlar arasında.
Microsoft’un, Windows 10’un yeni özelliklerini tanıtması beklenen 21 Ocak 2015 tarihinde “Spartan”ın da lansmanını yapabileceği belirtiliyor. Ancak ürünün teknik inceleme için hazır olmaması durumunda 2015 sonuna kalması da olasılıklar arasında.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows 10 İki Web Tarayıcısı Sunacak



Windows-10-%C4%B0ki-Web-Taray%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1-Sunacak.jpg

Windows 10 telefonlar, tabletler, dizüstü veya masaüstü çalıştırmak için tasarlanmış yeni bir web tarayıcısı yaratıyor. Kod adı Proje Spartan olan yeni bir tarayıcı evrensel dünyaya yayılacak. Windows uygulama sayesinde yeni özelliklerine Windows Cortana kişisel asistan özelliği de katıyor olacak ve web sayfalarında entegrasyon eklenmesi ile kişisel destek sağlayacak.
Windows 10 sadece spartan ve Microsoft olan bir web tarayıcı olmayacak. Masaüstü işletim sisteminin bir sonraki nesil versiyonu da Internet Explorer içerecek.
Sadece Internet Explorer kullanıcıları için kullanılabilir özel ActiveX denetimleri, Tarayıcı Yardımcı Nesneleri ya da diğer özellikleri kullanarak web sitelerine erişmek daha keyifli olacak. Microsoft kullanıcıları için, Windows 10 IE de dahil olmak üzere yıl bitmeden bu web uygulamalarını devreye sokacak. Kuvvet geliştiricileri de kendi yazılımını güncellemek için Windows 10’dan yardım alacak.
Spartan web tarayıcısı tamamen yeni bir render motoru vardır. Spartan ve diğer web tarayıcıları için optimize olamayan eski web sitelerine giriş yapmak adına Internet Explorer 11 motor yüklenebilecektir. İlginçtir ki Windows 10 yazılımında ikili render motorları kullanacak Internet Explorer sürümü biri olacak ve web içeriği oluşturmak için Spartan motorunu kullanması mümkün olacak.

Windows-10-%C4%B0ki-Web-Taray%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1-Sunacak.png
Windows 10 İki Web Tarayıcısı SunacakSon çare olarak Microsoft IE11 render motorunu mevcut tutarken, Microsoft Windows 10 için varsayılan yeni render motoru konumlandırma yapabilecek.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
128855.jpg






Microsoft Windows 10’da kullanıcıların e-posta, takvim veya internet tarayıcısı gibi uygulamalar için varsayılanları ayrı ayrı belirlemelerine imkan tanıdı. Bu, Chrome ve Firefox gibi internet tarayıcılarının kurulum sırasında kendilerini varsayılan internet tarayıcıları olarak belirlemesini engelliyor.
Mozilla bu değişiklikten hoşnut görünmüyor ve şirket Microsoft’a açık bir çağrıda bulunarak Windows 10’da kullanıcı seçimlerinin üstünden geçmeye yönelik agresif hareket olarak tanımladığı bu uygulamadan vazgeçmesini istedi.
Microsoft CEO’su Satya Nadella’ya hitaben bir blog yazısı ve açık mektup yayınlayan Mozilla CEO’su Chris Beard şirketinin endişelerini dile getirdi. Beard insanların daha önceki Windows versiyonlarında yaptıkları seçimlere geri dönemk için daha fazla fare tıklaması, içerikler içinde gezinme ve bazı karmaşık arayüzlerden geçerek içeriklere ulaşmak zorunda olduklarını kaydetti. Bu işlemleri kafa karıştırıcı, bulması zor ve kaybolması kolay olarak da nitelendirdi.
Bu arada Mozilla Firefox’u yeniden varsayılan internet tarayıcısı olarak ayarlamak isteyenlere yardımcı olacak, kılavuz niteliğinde bir video da hazırladı. Üstelik Mozilla bu videoyla birlikte Firefox’u varsayılan internet tarayıcısı olarak ayarlamak için kaç kez tıklama yapmak gerektiğini de gösteriyor.
Chrome ve Firefox gibi uygulamalar varsayılan tarayıcı olarak ayarlanmak istiyorsa, genellikle ilk açılış sırasında kullanıcının bunu yapmasını sağlayacak bildirim penceresini gösteriyor, ancak Windows 10 kullanıcıları için bu işlem otomatik olarak yapılmıyor, bunun yerine yeni bir ayarlar sayfasına yönlendiriliyor, değişikliğin buradan yapılması isteniyor.
Mozilla bunun varsayılan internet tarayıcısı işlemini daha zahmetli ve kafa karıştırıcı hâle getirdiğini ve kullanıcıları caydırabileceğini söylüyor. Microsoft’un neden böyle bir değişikliğe gittiği bilinmiyor, ancak şirket güvenliği ön planda tutmak, uygulamaların varsayılan ayarları istedikleri gibi değiştirmediklerinden emin olmak, kullanıcılara daha fazla kontrol imkanı vermek için bunu yapmışa benziyor. Bununla birlikte bu yöntemle Microsoft Edge daha fazla kullanıcının varsayılan internet tarayıcısı olarak da kalabilecek.
Mozilla bu konuyla ilgili endişelerini daha önce Microsoft’a ilettiğini, ancak anlamlı bir süreçle sonuçlanmadığını iddia ediyor. Bu nedenle Beard bir açık mektup yazmak zorunda kalmış.




win10_windows_startscreen-5.jpg
Microsoft ise Mozilla’nın açık mektubuna bir açıklamayla cevap verdi. Windows 10’u kullanıcılar için kolay yükseltme deneyimi ve sonrasında da birbirine bağlı bir deneyim sunacak sağlayacak şekilde tasarladıklarını, yükseltme sırasında kullanıcıların varsayılanları belirleme imkanı olduğunu, bu imkanın internet tarayıcısı için de bulunduğunu kaydetti. Kullanıcıların yükseltme işleminden sonra varsayılan internet tarayıcıların diledikleri gibi değiştirebileceklerini de ekledi. Windows 10’u bir servis olarak tasarladığını dile getiren Microsoft, kullanıcı deneyimlerinden öğrendiklerini iyileştirmeler yapmak için kullandıklarını da vurguladı.




screenshot-2-100468029-orig.png
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Dünyadaki en iyi alternatif web tarayıcılarından biri olan Opera da Windows 10 için uygulama hazırladı.
windows-10-opera-uygulamasi-magaza-onayi-bekliyor-11520.jpg
Yaklaşık bir yıldır merakla beklenen Windows 10 nihayet yayınlandı ve Windows 10 uygulamaları da hızla uygulama mağazası Windows Store’da yerini almaya başladı. Bu uygulamalara son örnek ise popüler web tarayıcısı Opera Browser oldu.
Windows 10 Uygulama mağazası Windows Store’da onay bekleyen Opera Browser çok yakında kullanıcılara sunulacak. Bu bilgi Opera resmi twitter hesabına gelen bir kullanıcı sorusuna verilen cevap üzerine ortaya çıktı.
Opera Browser’ın Windows 10 mağazaya gelmesini isteyen bir kullanıcıya Opera resmi twitter hesabından verilen cevapta “Biz uygulamayı mağazaya gönderdik. Onay için bekliyor.” denildi. Bu açıklamadan sonra Windows Store’da uygulama onay sürecinin herhangi bir sorun çıkmaması durumunda en fazla üç gün sürdüğü düşünülürse, önümüzdeki bir kaç içinde Windows 10 için Opera Browser’ın kullanıma gireceğini söyleyebiliriz.
Bu arada her ne kadar Opera Browser uygulamasının Windows Store’da onay beklediği belirtilse de uygulamanın klasik Win32 uygulama mı yoksa Windows 10 evrensel uygulaması mı olduğu konusunda şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.
Windows 10 güncellemesi, yayınlandığı ilk günden bu yana kullanıcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Son olarak 53 milyon kullanıcı ve %4.95 pazar payına ulaşan Windows 10 Uygulama yapımcılarından da destek görüyor. Geçtiğimiz günlerde Firefox tarayıcının kullanıma sunulacağı haberinden sonra bugün de dünyanın en çok kullanılan tarayıcılarından biri olan Opera’nın Windows mağazaya gelmesini ise bu ilgi ve desteğin en önemli kanıtı.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
microsoft-yandex-logo-131015-1024x627.jpeg

Microsoft, en yeni işletim sistemi Windows 10’u geçtiğimiz temmuz ayının sonlarında yayınlamıştı. Yazılım devi, Windows 10 çerçevesinde yeni işbirlikleri geliştirmeye işletim sistemi yayınlandıktan sonra da devam ediyor. Bu doğrultuda Yandex ile güçlerini birleştiren Microsoft; Türkiye, Rusya, Belarus, Kazakistan ve Ukrayna’nın da aralarında bulunduğu pek çok ülkede Windows 10’daki Microsoft Edge ve Internet Explorer tarayıcılarında varsayılan arama motoru ve açılış sayfası olarak Yandex’i seçti.
Orijinal Windows 7 ve Windows 8 sürümlerini kullananlar için ilk yıl ücretsiz olan Windows 10’da Yandex sayesinde yerel bir arama deneyimi sunulacak. Anlaşmanın geçerli olduğu ülkelerde kullanıcılar Windows 10’un avantajlarını özel bir Yandex tanıtım sayfası aracılığıyla görebilecek. Bu sayfa aracılığıyla Windows 10’u resmen indirmek ve kullanmak da mümkün olacak. Windows 10 ile yapılabileceklere de özel Yandex sayfasında yer verilecek.
Yandex ile yapılan anlaşmayı değerlendiren Microsoft Windows ve Cihazlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Terry Myerson, kendilerini dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıların seveceği bir Windows 10 deneyimi sunmaya adadıklarını ve kullanıcılara yerel anlamda uygun deneyimler sağlamanın da bu hedef doğrultusunda izlenen yollardan biri olduğunu belirtti. Microsoft ve Yandex arasında uzun süredir başarılı bir ortaklık bulunduğunu hatırlatan Myerson, belli bölgelerde Yandex’in Windows Phone’a entegre edildiğini ve bu bölgelerde Windows 10 ekosistemiyle birlikte Yandex arama deneyimi sunmayı dört gözle beklediklerini sözlerine ekledi.
Yandex CEO’su Arkady Volozh ise Windows 10’un başarısını çoktan kanıtladığını ve büyüme potansiyelini gösterdiğini dile getirdi. Microsoft’un yerel oyuncularla işbirliği yapmaya yatkınlığının da bu durumda önemli rol oynadığını söyleyen Volozh, yapılan anlaşmanın Microsoft ve Yandex arasında kökleri geçmişe dayanan işbirliğinin gelişim sürecinde beklenen bir adım olduğunu ve Yandex ürünlerinin yüksek kalitesini gösterdiğini belirtmeyi ihmal etmedi.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
microsoft-windows-10-mobile-redstone-guncellemesi-icin-testlere-basladi-39277.jpg

Büyük güncelemelerden sonra yazılımlar gelmeye başladı ve Windows 10 sistemindeki version kendini tamamlamaktadır
Değerli Windows 10 kullanıcıları, her ne kadar Windows 10’un yeni internet tarayıcısı olacak olan
Microsoft Edge
‘i kullanacak olsanız da alternatif olarak sisteminizde kullanmanız için en çok kullanılan 5 adet
internet tarayıcısı
programını sizler için derledik.
windows10_icin_tarayici_indir2-702x336.jpg

En yenilikçi internet sitelerini gezerken hız ve güvenlik problemleri yaşamak istemeyen Windows 10 kullanıcıları içinde ideal olabilecek şekilde tarayıcıları derledik.
Windows 10 İçin İnternet Tarayıcıları İndirme Listesi



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
windows-10-icin-ilk-buyuk-guncelleme.jpg

9376fe8885fb.700x453.jpeg


Microsoft, Windows 10 için geliştirdiği yeni tarayıcısı Microsoft Edge için eklenti desteği özelliğini yakında kullanıma sunmaya hazırlanıyor.
windows-10-icin-ilk-buyuk-guncelleme.jpg



microsoft_edge_620x280.jpg


Microsoft’un Windows 10 işletim sistemi tanıtımında en çok dikkat çeken yeniliklerden biri de Microsoft Edge tarayıcı olmuştu. İnternet Explorer’ın yerini alan Microsoft Edge tarayıcı sade ara yüzü, kullanışlı özelliklerinin yanında Google’ın Chrome tarayıcısı benzeri eklenti desteğine sahip olması ile ilgi görmüştü.
windows-10-icin-ilk-buyuk-guncelleme.jpg


Winbeta ve thurrott com’da verdiği bilgilere göre Microsoft Edge için eklenti desteği özelliği çok yakında Windows Insider kullanıcıları için yayınlanacak olan yeni Windows 10 Redstone ön izleme sürümünde kullanıma sunulacak. Fakat bu bilgi henüz resmi olarak teyit edilemedi. Microsoft Edge için eklenti desteği özelliğinin kullanıma sunulması ile birlikte Microsoft, tarayıcı cephesindekş rakibi Google Chrome ile arasındaki bir farkı daha gidermiş olacak.

windows-10-icin-ilk-buyuk-guncelleme.jpg



Gelen bilgilere göre muhtemelen bir veya iki Yapı sonra Windows Insider kullanıcıları için sunulacak olan Microsoft Edge tarayıcı için eklenti desteği özelliği, Windows 10 kullanıcılarına ise Windows 10 Redstone güncellemesi ile birlikte sunulacak. Windows 10 Redstone güncellemesi ise iddialara göre 2016 Haziran ayı itibariyle tüm Windows 10 kullanıcıları için yayınlanacak.
windows-10-icin-ilk-buyuk-guncelleme.jpg


Microsoft Edge Eklenti Desteği, Windows 10 işletim sistemi için ilk büyük yeni özellik olacak. Fakat bu özelliğin, özellik güncellemesi olarak adlandırılan Windows 10 Redstone güncellemesi ile birlikte sunulacak olan özelliklerden sadece bir tanesi olacağı ve çok daha fazla yeni özelliğin Windows 10 Redstone güncellemesi ile birlikte kullanıcılara sunulacağı belirtiliyor.

windows-10-icin-ilk-buyuk-guncelleme.jpg

maxresdefault.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows10-titus.jpg

Windows 10 Mobile, Web Bağlantılarını Uygulama ya da Tarayıcı ile Açabilecek

Microsoft, Windows 10 Mobile kullanıcı deneyimini geliştirmek için yeni özellikleri sisteme entegre etmeye devam ediyor.
363958.jpg

Microsoft, mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile platformu için geliştirme çalışmalarına Windows Insider kullanıcıları ile birlikte şirket içi testlerde ekibinde devam ediyor. 2016 yılının mobil alanda çok ağırlıklı bir zaman dönemi olmayacağı belirtilse de Redmond merkezli firma kullanıcı deneyimini geliştirmek için bazı yeniliklere de imza atmıyor değil.
Son olarak Nisan ayında önemli değişiklikler içeren bir Windows Insider ön izleme sürümünü kullanıcılara sunan Microsoft, geçtiğimiz hafta ise herhangi bir yeni yapı yayınlamadı. Şimdi gelen bilgilerde ise Microsoft'un Windows 10 Mobile kullanıcı deneyimini geliştiren bazı değişikliklere imza atmaya hazırlandığı belirtiliyor.
Windows10-titus.jpg






windows-10-mobile-storyjpg1462788468.jpg

Bu değişikliklerden ilki Microsoft Edge tarayıcı üzerinde yapılacak gibi görünüyor. Gelen bilgilere göre Microsoft Edge tarayıcı veya alternatif tarayıcılar ve uygulamalardaki web bağlantıları, Microsoft Edge tarayıcı yerine kullanıcı tercihine bağlı olarak istenilen tarayıcı ya da uygulama ile açılabilecek. Bu değişiklik özellikle sosyal medya uygulamaları ve bağlantılarında önemli kolaylıklar sağlayacak.
Microsoft, Ayarlar menüsünde de küçük çaplı bazı değişikliklere gidecek. Öncelikle Ayarlar menüsündeki ikonlar baştan aşağıya yenilenirken ayrıca Ayarlar menüsündeki Seçenekler listesinde de bazı yer değişiklikleri yapılarak düzenlemeye gidilecek. Yapılacak değişikliklerden biri de Microsoft'un PDF Reader uygulamasında olacak. Bu uygulama Windows Store uygulama mağazasından kaldırılarak Microsoft Edge tarayıcının dahili PDF okuyucu özelliği kullanılması sağlanacak.

Windows10-titus.jpg



Microsoft'un bu hafta içinde Windows 10 Mobile Redstone Insider Preview Yapı 14342 sürümünü Windows Insider Fast Ring kullanıcıları için yayınlaması bekleniyor. Öte yandan Windows Insider Release Preview halkası için de Yapı 10586.318 sürümünün testleri başarıyla geçtiği ve Salı ya da Perşembe günü yayınlanacağı belirtiliyor.


Windows10-titus.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst