gittigidiyor

Windows 10 Televizyon izleme Programları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows-10-TV.jpg




Bu makalemizde sizlere Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve son olarak Windows 10 için olan en meşhur iki televizyon programını sunacağız. Windows 10 Televizyon izleme programları
Her bilgisayar kullanıcısının çok sık olmasa da arada bir televizyon izleme gereksinimi oluyor. Tabi bu gereksinimi bilgisayarlarının başından kalkıp da bizzat televizyondan izlemek bazen işkence olabiliyor. Belirli bir işle veya uğraşla uğraşanlar bilgisayarlarının başından ayrılamadıkları için genellikle televizyon seyretmeyi tercih etmezler. Ancak söz konusu hizmet bilgisayar üzerinde olursa emin olun herkes şöyle bir televizyona da bakayım diyecektir.
Şimdi gelelim en iyi iki rakip televizyon hizmetine;
[h=2][/h][h=2]TİVİBU[/h][h=2]Windows 10 Televizyon izleme programları[/h]
Tivibu hiçbir çanak ya da ekstra bir alet edevata gerek kalmadan internet üzerinden yayın yapa bir televizyon hizmetidir. Gerekli olan tek şey hizmete üye olup ilgili programı bilgisayarınıza indirmek ya da Tivibu cihazı edinerek televizyonunuza bağlayarak hizmeti çalışır hale getirmektir.
Tivibu’nun en büyük özelliği ise canlı yayınları 30 dakikaya kadar, durdurup, geri sarıp devam ettirebiliyorsunuz. Kaldığınız yerden izlemeniz de mümkün. Ayrıca geçmişe dönük 2 haftalık kanal listesinden kaçırmış olduğunuz programları tekrar izlemeniz mümkün. Tivibu ile kesintisiz ve kaliteli bir televizyon deneyimi yaşayacağınıza şüpheniz olmasın. Ücret tarifeleri ve ilgili indirme linklerinin tamamı aşağıdaki resmi sayfasındaki linkte mevcuttur.
Tivibu

[h=2]DIGITURK PLAY[/h]
Lig TV’nin yanı sıra ulusal ve sadece Digiturk’e özel olarak yayın yapan 68 televizyon kanalı ve bir takım radyolar bulunuyor. Kanallar içerisinde ulusal yayın yapan ya da özel yayın yapan bir çok kanal var. Bunların içerisinde Lig TV 1,2,3, MovieMax Gurme, Kanal D, NTV, Dream TV hatta ve hatta erotik bir yayın olan Penthouse kanalı bile mevcut. Aynı zamanda bu kanalların neredeyse tamamına HD olarak ulaşabiliyorsunuz. Windows 10 Televizyon izleme programları
Yayınları izlerken internet hızınıza bağlı olarak yayın kalitenizi ayarlayarak kesintisiz televizyon izlemeniz mümkün.
Temel ve Premium paket olarak ikiye ayrılmış ve bazı kanallar özelleştirilmiştir. Temel paket bütün kullanıcılara açık ve sadece 8 kanalı ücretsiz olarak izleyebiliyorsunuz. Premium paketi ise aylık 5 TL gibi uygun bir fiyata bütün içeriği sizlere sunuyor.
Ayrıca film kiralama, programları tekrar izleme gibi bir takım ek özellikleri de içerisinde barındırıyor. Ücret tarifeleri ve ilgili indirme linklerinin tamamı aşağıdaki resmi sayfasındaki linkte mevcuttur.
Digiturk Play: SüperLig Maçlarını, Film ve Dizileri Web'den Canlı İzle


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst