gittigidiyor

Windows 10 Uyanırken Parola Sorma Nasıl İptal Edilir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10 Uyanırken Parola Sorma Nasıl İptal Edilir?[/h][h=2]Windows 10 işletim sisteminin uyanırken parola sorma işlevini etkisiz hale getirebilirsiniz.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-uyanirken-parola-sorma-nasil-iptal-edilir.jpg
Gün içinde sürekli bilgisayar kullanan kişiler özellikle Windows 10 işletim sisteminin uykudan sonra parola istemesinden rahatsız olabilmektedir. Bu bakımdan kişilerin uyanırken parola sorma işlemini etkisiz hale getirmesi gerekecektir.
Yapılacak işlemler sayesinde sizler de işletim sisteminizin bir daha parola paralı sormasını önleyebilirsiniz. Üstelik bu seçenek sayesinde parola ekranına ulaşılmayacağından dolayı işletim sistemi çok daha hızlı bir şekilde açılacaktır.
1(169).jpg

Kişiler bu işlemleri yapabilmek adına başlat menüsünü açarak ilk olarak güç seçeneklerine ulaşmalıdır.
2(120).jpg

Seçenekler açıldığında ise sol tarafta yer alacak menüde uyanırken parola gerekir seçeneği seçilmelidir.
3(79).jpg

Açılacak yeni ekranda ise şu anda kullanılamayan ayarları değiştir seçeneği seçilmelidir.
4(30).jpg

Bu bölümde resimde gördüğünüz ayarları yapmanız ile birlikte parola sorma işlemleri iptal edilecektir.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst