gittigidiyor

[Windows 10] Windows 10’da Bluetooth Hoparlör Kurulumu Nasıl Yapılır? (Resimli Anlatı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows10-titus.jpg



windows10wallpaper.0.gif


regbluetooth-ba%C4%9Flam-men%C3%BCs%C3%BC.png





c04763471.jpg


BS10 Handsfree’ Bluetooth hoparlör kurulumunun nasıl yapılabileceği hakkında bilgi vermeye çalışacağız.



İlk önce cihazı açalım. Daha sonra bilgisayarda Bluetooth ayarlarını açalım. Bu aşamada bilgisayarın Bluetooth özelliğini aktifleştirip, cihaz ile bilgisayarı Bluetooth üzerinden eşleştireceğiz.



Bluetooth özelliği bilgisayarınızda aktif olduktan sonra, sağ alt köşede Bluetooth simgesi belirecektir; bu simgeye tıklayalım ve açılan menü listesinde “Bluetooth Aygıtlarını Göster” menüsüne tıklayalım.





windows-bluetooth-kapatma.jpg




Açılan sayfada Bluetooth hoparlörünüzün ismi ve simgesi çıkacaktır; bu simgenin yanındaki “Eşleştir” butonuna tıklayalım.




Daha sonra masasüstünde mouse ile sağ tıklayarak açılan menü listesinde “Kişileselleştir” menüsüne tıklayalım.




Açılan sayfada sol taraftaki menü listesinden “Temalar” menüsüne tıklayalım ve sonra açılan sayfada “Gelişmiş ses ayarları” menüsüne tıklayalım.


Açılan “Ses Efekti” penceresinde “Kayıttan Yürüt” sekmesine tıklayalım.


Buradaki listede “BS10 Handsfree” cihazınızın ismini göreceksiniz; cihaz ismi üzerinde sağ tıklayıp, açılan menü listesinden “Varsayılan Aygıt olarak Ayarla” menüsüne tıkladıktan sonra BS10 Handsfree” Bluetooth hoparlör kullanım için aktif ve hazır olacaktır.

Windows-10_3.png



bluetooth-win10-1.png


bluetooth-option.jpg



Windows10-titus.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst