gittigidiyor

Windows 10 Yeni Nesil İkon Tasarımı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10 Yeni Nesil İkon Tasarımı[/h][h=2]Microsoft firmasının gelişime almış olduğu son işletim sisteminden bir tanesi olan Windows 10'un ne zaman kullanıcılara sunulacağı hakkında hala belirsizliği korunuyor.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-yeni-nesil-ikon-tasarimi.jpg
Microsoft firmasının gelişime almış olduğu son işletim sisteminden bir tanesi olan Windows 10'un ne zaman kullanıcılara sunulacağı hakkında hala belirsizliği korunuyor. Yöklü yazılım şirketi tarafından geçtiğimiz yaz aylarınından bu yana hizmete sunulacağı dile getirilen Windows 10'un çıkış tarihi, Tahminen bir kaç ay daha ilerleyecek gibi duruyor.
Aradan geçen kısa bir süre içerisinde Microsoft, Windows 10 yazılımında ne gibi geliştirmeler yapıldığını açıklayasan yazıyı resmi blogu üzerinden fazla belirgin olmasa bile açıkladı. İnternet ortamına düşen son görseller içerisinde Windows 10 işletim sisteminin yeni nesil ikonlarını güncellediğini ve son halini nasıl göründüğünü karşımıpza çıkaran bir resim bulunuyor. İnternet ortamına sızdırılan o resim:
a-closer-look-at-the-new-windows-10-icons-482093-21%5B1%5D.jpg



[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst