gittigidiyor

Windows 10'da Kamera Kullanımı Nasıl Kapatılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10'da Kamera Kullanımı Nasıl Kapatılır?[/h][h=2]Windows 10'da kamera konusunda kişilerin denetim yapabilmesi mümkündür.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-da-kamera-kullanimi-nasil-kapatilir.png
Windows 10 işletim sisteminde uygulamalara kamera kullanma yetkisi verilebilmektedir. Bu konuda kişilerin hem kontrol sağlamak hem de hangi uygulamaların kamera kullandığının görülebilmesi adına sistemde yer alan ayarlar üzerinden kontrol sağlanması gerekmektedir. Bu sayede kişilerin sorun yaşamadan kamera konusundaki işlemlerini yapması mümkün olmaktadır.
Kamera işlemleri için kişilerin ilk olarak Windows 10 ayarlar bölümüne giriş yapması gerekir. Ayarlar bölümünden ise gizlilik seçilmelidir.
ayarlar-12-.jpg

Gizlilik bölümü seçildikten sonra ise şöyle bir ekran açılır;
ayarlar-14-(1).jpg
,

Bu menü üzerinden yapacağınız kamera seçimi sonrasında sağ tarafta kamera ayarları açılacaktır.
ayarlar-14-(2).jpg

Resimde görüldüğü gibi hangi uygulamaların kamera kullandığı görülebilir. Dilerseniz uygulamar için tek tek izin verebilir dilerseniz de kamera kullanımını tamamen kapatabilirsiniz.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst